Lectură de 2 minute

09 Mar 2023 - Știri și Noutăți

TEILOR inaugurează încă un magazin și ajunge la 65 de unități la nivel internațional

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

TEILOR, lanțul de magazine de bijuterii de lux, cu prezență în regiunea Europei Centrale și de Est, a deschis al patrulea magazin fizic în Bulgaria, într-un nou oraș – Plovdiv, după cele trei din Sofia. Noua deschidere marchează cel de-al cinsprezecilea magazin al brandului pe plan internațional. 

Sursa foto: TEILOR

În prezent, reţeaua TEILOR din Bulgaria, prima piaţă externă pentru companie, cuprinde patru magazine, dintre care trei se află în Sofia şi unul în Plovdiv. Cu noul magazin din Bulgaria, primul deschis de companie în 2023, TEILOR ajunge la 65 de magazine fizice în România, Polonia, Bulgaria, Ungaria și Cehia.

În 2023, ne dorim să ne consolidăm prezența în piețele internaționale în care activăm. Deschiderea noului magazin din Plovdiv marchează un nou pas al expansiunii în Bulgaria, prima graniță pe care TEILOR a trecut-o în afara României.

Willy Dicu, CEO TEILOR

Noul magazin din Bulgaria este situat în Plovdiv Plaza Mall, la parterul centrului comercial. Este realizat după conceptul Orange, un design ce reflectă viziunea brandului, fiind adaptat tendințelor internaționale. Cu un aspect modern și minimalist, magazinul are o suprafață de 33 mp și reunește toate colecțiile brandului. Printre bijuteriile care impresionează prin design și carataj se numără o pereche de cercei cu diamante în valoare de peste 15.000 de euro, precum și o pereche de cercei cu un design special, cu diamante albe, galbene și negre, în valoare de peste 10.000 de euro.

TEILOR își va continua strategia de expansiune și, până în 2024, se va concentra pe consolidarea prezenței pe piețele existente. Începând cu 2025, compania va explora extinderea în Germania, Austria, Slovacia și alte piețe, vizând să deschidă noi magazine în locații premium.

Pe lângă magazinele fizice, TEILOR operează, în prezent, cinci platforme online – teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.bg şi teilor.pl.

TEILOR este un lanț internațional de magazine de bijuterii de lux cu o tradiție de 25 de ani. Prezent în România, Polonia, Ungaria, Bulgaria și Cehia, TEILOR deține 65 de magazine fizice și o prezență online puternică prin intermediul platformelor sale de eCommerce teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl și teilor.bg. Colecțiile TEILOR includ bijuterii cu diamante și pietre prețioase, cu un design adaptat dorințelor clienților și tendințelor internaționale.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TEILOR inaugurează încă un magazin și ajunge la 65 de unități la nivel internațional