Lectură de un minut

22 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Teilor a vândut cel mai scump inel din colecția Fancy Cuts, în valoare de 150.000 euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Teilor, lanțul de magazine de bijuterii de lux cu prezență în regiunea Europei Centrale și de Est, a vândut una dintre cele mai scumpe piese ale colecției Fancy Cuts – un inel în valoare de 150.000 euro.

Inelul are un diamant central de 4 carate, de culoarea F. Gemele de pe anturajul inelului însumează 0.65 carate și au o claritate apropiată față de diamantul central.

„În 2021, brandul a lansat o colecție de bijuterii cu diamante fancy cuts, aducând pentru piața din România tăieturi speciale, diferite de cele clasice. Inelul de 4 carate a fost piesa vedetă a colecției, reprezentând o combinație echilibrată de culoare F și claritate VVS, alături de o certificare internațională esențială”, explică Anda Jurcă, directoarea de vânzări a Grupului Teilor.

Colecția Fancy Cuts a devenit un bestseller al brandului. Colecția este prezentă în toate magazinele Teilor.

Teilor este un lanț internațional de magazine de bijuterii de lux, cu 23 de ani de tradiție. Compania a fost înființată în 1998 de către antreprenorul Florin Enache și are în prezent peste 500 de angajați pe cele patru piețe. Brandul este prezent în România, Polonia, Bulgaria și Ungaria, cu 56 de magazine fizice și o prezență în online, prin patru platforme digitale dedicate comunicării internaționale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Teilor a vândut cel mai scump inel din colecția Fancy Cuts, în valoare de 150.000 euro