Lectură de 2 minute

28 Jun 2024 - Știri și Noutăți

TEDi, retailerul german care vinde și produse la un euro, a sărit de pragul de 40 de magazine în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

TEDi, retailerul german care vinde și produse la un euro, a sărit de pragul de 40 de magazine în România, ajungând la 43 de unități. Cea mai recentă inaugurare a avut loc în Iași, bifând, totodată, un nou oraș pe lista sa. 

Sursa foto: Cristian Pușcoi/ LinkedIn

Cel mai nou magazin TEDi se află în incinta Era Shopping Park, pe Șoseaua Păcurari 121, în Iași, fiind magazinul cu numărul 43 din rețea.

Anterior acestuia a fost deschis magazinul din Supernova Pitești, acesta fiind al doilea magazin din Pitești.

De la articole de uz casnic, articole pentru petreceri, produse de papetărie, jucării și decorațiuni, TEDi urmărește să satisfacă toate nevoile și preferințele clienților.

La nivel european, retailerul german, fondat la Dortmund în 2004, deține peste 2.900 de magazine în 14 țări și peste 31.500 de angajați.

”Din ce în ce mai mulți români ne calcă pragul magazinelor. Încercăm să menținem prețurile cât mai scăzute, deoarece vrem ca oamenii să înțeleagă faptul că lucrurile de calitate nu sunt neapărat și scumpe”, au comentat reprezentanții Tedi, pentru retail.ro.

Printre cele mai căutate produse din portofiul Tedi se numără lumânările, baloanele, ramele foto, articolele de birou sau decorative, dar și produsele destinate casei. Pe lângă aceștia, românii preferă Tedi și pentru articolele tematice de sărbători, cum ar fi Crăciunul.

TEDi este format din produse de uz casnic, articole pentru casă și decorațiuni, articole de papetărie și bricolaj, accesorii pentru cadouri și petreceri, drogherie și produse cosmetice. Aproape un sfert din produsele vândute în magazinele TEDi sunt fabricate în Germania sau în alte țări din UE, la standarde înalte de producție.

Citeste si:
TEDi, retailerul german care vinde și produse la un euro, a deschis cel mai mare magazin din rețeaua din România
TEDi, retailerul german care vinde și produse la un euro, a deschis cel mai mare magazin din rețeaua din România

TEDi este prezent pe piața din România prin 43 filiale (Timișoara, Calafat, Drobeta, Mosnita, Arad, Pașcani, Suceava, Roman, Piatra Neamț, Voluntari, Giurgiu, Cosmopolis, Slobozia, Militari, București, Baia Mare, Oradea, Satu Mare, Bistrița, Baia Mare, Câmpina, Balotești, Târgoviște, Pitești, Ploiești, Bradu, Vaslui, Bacău, Brăila, Focșani, Turda, Câmpulung, Moreni, Miercurea Ciuc, Brașov, Târgu Mureș și Iași).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TEDi, retailerul german care vinde și produse la un euro, a sărit de pragul de 40 de magazine în România