Lectură de un minut

23 Mai 2024 - Știri și Noutăți

TEDi, retailerul german care vinde și produse la un euro, a deschis cel mai mare magazin din rețeaua din România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

TEDi, retailerul german care vinde și produse la un euro, a deschis cel mai mare magazin din rețeaua din România. Magazinul este situat în București, pe Bulevardul Iuliu Maniu 560, în incinta Militari Shopping Center.

Sursa foto: Cristian Pușcoi/ LinkedIn

Noul magazin TEDi este cel de-al 39-lea din rețeaua din România, iar categoria de produse este variată.

La nivel european, retailerul german, fondat la Dortmund în 2004, deține peste 2.900 de magazine în 14 țări și peste 31.500 de angajați.

”Din ce în ce mai mulți români ne calcă pragul magazinelor. Încercăm să menținem prețurile cât mai scăzute, deoarece vrem ca oamenii să înțeleagă faptul că lucrurile de calitate nu sunt neapărat și scumpe”, au comentat reprezentanții Tedi, pentru retail.ro.

Printre cele mai căutate produse din portofiul Tedi se numără lumânările, baloanele, ramele foto, articolele de birou sau decorative, dar și produsele destinate casei. Pe lângă aceștia, românii preferă Tedi și pentru articolele tematice de sărbători, cum ar fi Crăciunul.

TEDi este format din produse de uz casnic, articole pentru casă și decorațiuni, articole de papetărie și bricolaj, accesorii pentru cadouri și petreceri, drogherie și produse cosmetice. Aproape un sfert din produsele vândute în magazinele TEDi sunt fabricate în Germania sau în alte țări din UE, la standarde înalte de producție.

Citeste si:
FAN Courier mizează pe curieratul ultrarapid. Cum va funcționa de acum serviciul „Priority by FAN”
FAN Courier mizează pe curieratul ultrarapid. Cum va funcționa de acum serviciul „Priority by FAN”

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TEDi, retailerul german care vinde și produse la un euro, a deschis cel mai mare magazin din rețeaua din România