Lectură de un minut

06 Mai 2024 - Știri și Noutăți

TEDi continuă expansiunea în România și se apropie de borna de 40 de magazine

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

TEDi, retailerul german care vinde și produse la un euro, se apropie de borna de 40 de magazine în România. Compania a deschis trei magazine noi în ultima lună. 

Sursa foto: Cristian Pușcoi/ LinkedIn

TEDi continuă expansiunea în România, ajungând pragul de 39 de magazine. Cel mai recent magazin inaugurat se află în Pitești, în cadrul Argeș Mall, cel mai mare centru comercial din județ.

Magazinul din Târgu Mureș este situat în cadrul centrului comercial Plaza M, Strada Gheorghe Doja nr. 243. Indotek Group, conglomeratul pan-european de investiții imobiliare cu sediul la Budapesta, a anunțat recent relansarea Plaza M, centrul său comercial de 55.000 de metri pătrați din Târgu Mureș, România, în urma unui amplu proces de renovare și rebranding. Anunțul marchează finalizarea unei investiții de 16 milioane de euro din partea Indotek, care a creat o destinație de prim rang pentru brandurile internaționale de retail, adaptată nevoilor și mijloacelor clienților locali.

Cât despre magazinul din Bistrița, acesta este cel de-al doilea din oraș și se află în cadrul OK Shopping Center, pe Strada Drumul Cetății 85.

La nivel european, retailerul german, fondat la Dortmund în 2004, deține peste 2.900 de magazine în 14 țări și peste 31.500 de angajați.

Citeste si:
Retailerul de fashion Peek & Cloppenburg sare de borna de zece magazine în România
Retailerul de fashion Peek & Cloppenburg sare de borna de zece magazine în România

TEDi este format din produse de uz casnic, articole pentru casă și decorațiuni, articole de papetărie și bricolaj, accesorii pentru cadouri și petreceri, drogherie și produse cosmetice. Aproape un sfert din produsele vândute în magazinele TEDi sunt fabricate în Germania sau în alte țări din UE, la standarde înalte de producție.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TEDi continuă expansiunea în România și se apropie de borna de 40 de magazine