Lectură de 2 minute

23 Nov 2023 - Știri și Noutăți

TEDi, care vinde și produse la un euro, a atins borna de 30 de magazine în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

TEDi, care vinde și produse la un euro, a atins borna de 30 de magazine în România, în 2023. Cea mai recentă inaugurare a avut loc la Moșnița, în județul Timiș. 

Sursa foto: Cristian Pușcoi/ Linked In

Cel de-al treizecelea magazin TEDi a fost inagurat pe 17 noiembrie, în cadrul FunShop Park Moșnița, din județul Timiș.

Magazinul din Moșnița își așteaptă clienții cu o întreagă colecție de decorațiuni și figurine de Crăciun, unitatea fiind deschisă în intervalul orar 09:00 - 21:00.

În ultima lună, retailerul german a reușit să inagureze în total trei magazine în țară, pe lângă cel din Moșnița, fiind deschisă încă o unitate în Bacău, iar alta, în Târgoviște.

TEDi Bacău

TEDi Târgoviște

Citeste si:
România va putea exporta ovine și carne de ovine în Algeria
România va putea exporta ovine și carne de ovine în Algeria

Extinderea rapidă a TEDi nu are loc doar în România, ci la nivel european. Retailerul german a preluat 42 de magazine de la retailerul francez de produse de tip overstock Max Plus. Discounterul german de produse nealimentare se va extinde rapid astfel în Franța, în urma deschiderii primului său magazin în aprilie.

Pentru TEDi, Franța este o piață prioritară. Discounterul, care are deja aproximativ 2.900 de magazine în Europa, vede un potențial de până la 2.000 de locații în această țară. Retailerul s-a lansat și în Belgia în acest an: un prim magazin a fost deschis în Tongeren în luna iunie. Ambiția sa pe termen mai lung este de a deschide aici între 150 și 200 de magazine.

La nivel european, retailerul german, fondat la Dortmund în 2004, deține peste 2.900 de magazine în 14 țări și peste 31.500 de angajați.

Sortimentul TEDi este format din produse de uz casnic, articole pentru casă și decorațiuni, articole de papetărie și bricolaj, accesorii pentru cadouri și petreceri, drogherie și produse cosmetice. Aproape un sfert din produsele vândute în magazinele TEDi sunt fabricate în Germania sau în alte țări din UE, la standarde înalte de producție.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TEDi, care vinde și produse la un euro, a atins borna de 30 de magazine în România