Lectură de un minut

01 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Ted's Coffee se extinde și ajunge la o rețea de 47 de cafenele, după o investiție de 200.000 de euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lanțul de cafenele Ted's Coffee anunță deschiderea unei noi locații la parterul clădirii One Tower, parte a proiectului multifuncțional One Floreasca City din Bucuresti, și ajunge la o rețea de 47 de cafenele. Aceasta este a doua cafenea pe care Ted's o deschide în proiectele One United Properties, după inaugurarea unității de la One Herăstrău Office.

Noua cafenea Ted's Coffee deschisă la One Tower a implicat o investiție de 200.000 euro și are o suprafață de 129 de metri pătrați.

„Suntem extrem de încântați de parteneriatul pe care îl avem cu grupul One. Aceasta este a doua cafenea pe care o deschidem într-un proiect One și urmează cel puțin două locații noi în anul 2022, a declarat Vasi Andreica, fondator Ted's Coffee.

În septembrie, Ted's a deschis trei noi cafenele.

Ted's Coffee este un brand de cafenele lansat în anul 2013 care s-a dezvoltat la nivel național în centre comerciale, în clădiri de birouri şi stradal.

One United Properties este unul dintre dezvoltatorii imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ted's Coffee se extinde și ajunge la o rețea de 47 de cafenele, după o investiție de 200.000 de euro