Lectură de un minut

20 Feb 2023 - Știri și Noutăți

TCL va lansa o nouă serie de televizoare QLED și Mini LED cu ecran mare

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, va lansa, începând cu această primăvară, o nouă serie de televizoare QLED și Mini LED cu ecran mare, în  regiunile Asia-Pacific, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină.

Sursa foto: TCL

Încă din 2018, TCL s-a dedicat în mod considerabil tehnologiei Mini LED. Astăzi, această tehnologie stabilește un punct de referință pentru industrie și reprezintă soluția de afișare esențială din spatele celei mai bune experiențe de home theater.

În 2023, TCL își va extinde portofoliul Mini LED cu mai multe opțiuni de televizoare QLED, inclusiv cele mai mari televizoare Mini LED de până acum, noi tehnologii de performanță a imaginii și funcții avansate pentru gaming.

Având obiectivul de a-și diversifica gama de produse, TCL va lansa, de asemenea, noi produse audio dedicate televizoarelor sale, oferind astfel utilizatorilor o experiență de home theater cu adevărat cinematografică.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TCL va lansa o nouă serie de televizoare QLED și Mini LED cu ecran mare