Lectură de 3 minute

05 Apr 2023 - Știri și Noutăți

TCL lansează noua serie de televizoare QLED C64

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și locul 2 global în industria TV1, lansează cea mai nouă serie de televizoare dedicată pieței europene – seria QLED 4K C64. Această nouă gamă combină tehnologia QLED, 4K HDR Pro și 60Hz Motion Clarity pentru o calitate a imaginii HDR impresionantă. Mai mult, acesta este dotat cu Game Master, Freesync2 și o tehnologie inovatoare care susține cele mai recente formate HDR (inclusiv HDR10+ și Dolby Vision).

Sursa foto: TCL

Televizoarele din seria C64 sunt disponibile în mai multe dimensiuni, cu diagonala de 43 inchi, 50 inchi, 55 inchi, 65 inchi, 75 inchi și 85 inchi.

Datorită tehnologiei de ultimă oră Quantum Dot, seria TCL C64 îți asigură un aspect cinematografic autentic, ca și cum ai fi în sala de cinema la tine în sufragerie, folosind peste un miliard de culori și nuanțe (toate culorile pe care camerele de cinema le pot capta).

Noile televizoare redau o luminozitate de până la 450 nits3, pentru o calitate impecabilă a imaginii în orice condiții: chiar și în mijlocul verii, când lumina soarelui pătrunde în cameră, culorile rămân vii, iar imaginile sunt clare, bogate în detalii, indiferent dacă aceste sunt ascunse într-o scenă mai însorită sau mai umbrită.

În plus, noile modele de televizoare sunt echipate cu HDR PRO și 4K HDR PRO, care completează Tehnologia Quantum Dot, pentru o experiență superioară HDR (High Dynamic Range), oferind un contrast puternic, culori vii și precise, umbre impresionante și redarea celor mai subtile detalii.
Calitatea impecabilă a imaginii a noii serii de televizoare TCL este completată de o calitate captivantă a sunetului prin tehnologia Dolby Atmos.

Seria TCL C64 folosește tehnologia Motion Clarity pentru a crea o imagine clară, fluidă și o putere de mișcare îmbunătățită, indiferent dacă sursa este de 50Hz sau 60Hz. Algoritmul software proprietar al MEMC TCL este activat atunci cât utilizatorii urmăresc filme, sport sau jocuri video care se derulează într-un ritm rapid, pentru a contribui la estomparea neclarității imaginii în mișcare (blur), precum și pentru a reduce traseele de mișcare (motion trails) la minimum.

De asemenea, seria C64 este dotată cu un ecran neted și receptiv, cu HDMI 2.1 și ALLM, care oferă gamerilor o experiență de joc fără întârzieri sau latențe (lag) și cele mai bune setări de imagine pentru jocuri, în mod automat. Cu cea mai recentă tehnologie TCL de 120Hz DLG4 (Dual Line Gate), funcția de ajustare automată a conținutului aduce o rată de reîmprospătare (refresh rate) ridicată și o latență mai mică. Această rată de reîmprospătare de 120 Hz este atinsă prin intermediul unor algoritmi unici, specifici tehnologiei impresionante TCL. Rezoluția jocului este setată automat la nivelul Full HD, pentru a permite capacitatea de a rula 120 de imagini pe secundă, asigurând o imagine impecabilă, adaptată ultimelor generații de console de jocuri de 120 Hz.

Noul televizor TCL QLED 4K vine cu Google TV, ceea ce permite utilizatorilor să acceseze sute sau chiar mii de opțiuni, indiferent de preferințele în materie de conținut (filme, seriale, emisiuni TV și multe altele), toate fiind agregate în serviciile de streaming disponibile.

Citeste si:
Victoria's Secret a lansat parfumul Bombshell Magic, împreună cu o nouă gamă de produse
Victoria's Secret a lansat parfumul Bombshell Magic, împreună cu o nouă gamă de produse

De asemenea, utilizatorii vor descoperi noi filme și seriale, primind sugestii în funcție de preferințe, pe baza a ceea ce au vizionat anterior și ceea ce îi interesează - aceștia pot adăuga conținut în Watchlist chiar de pe telefon, astfel încât recomandările vor fi întotdeauna actualizate.

Noua serie de televizoare este echipată cu control vocal integrat avansat Hands-free, precum și cu Google Assistant încorporat, pentru a face viața utilizatorilor mai inteligentă și mai ușoară.

În cele din urmă, pentru a se integra cu ușurință în orice interior, designul elegant fără margini al seriei TCL C64 vine cu un suport reglabil cu poziție dublă6, care permite amplasarea unei bare de sunet TCL sau montarea acestui televizor cu ecran mare pe orice suprafață din casă.

TCL Electronics este unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial. Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TCL lansează noua serie de televizoare QLED C64