Lectură de un minut

11 Oct 2021 - Știri și Noutăți

TBI Bank și Gomag scot pe piață o soluție digitală de plată în rate de tip „cumpără acum, plătește mai târziu” pentru retailerii offline și online

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

TBI Bank face un parteneriat cu platforma de comerț electronic Gomag pentru a oferi o soluție digitală pentru credite, de tip „cumpără acum, plătește mai târziu”, integrată retailerilor offline și online, potrivit unui comunicat de presă.

Cu soluția de plată TBIPay, comercianții oferă clienților posibilitatea să cumpere pe loc ceea ce își doresc și să plătească mai târziu, în rate.

„TBIPay este o soluție de plată care s-a dovedit eficientă pentru mii de comercianți din toate industriile, care și-au crescut astfel vânzările și au îmbunătățit experiența de cumpărare oferită clienților. (...) Parteneriatul cu Gomag va oferi retailerilor, indiferent de mărime și cifră de afaceri, acces la serviciile similare celor de care se bucură mărcile globale de retail”, a spus Ionut Sabadac, Head of Merchant Solutions la TBI.

TBI Bank este un creditor incluziv care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor prin acordarea de finanțare și soluții încorporate disponibile într-o rețea extinsă de canale și platforme ‘phygital‘ (online și in-store). În prezent, operează în România, Bulgaria, Germania, Danemarca, Suedia, Polonia și Lituania. TBI Bank face parte din 4finance, unul dintre grupurile europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor. Prin diferite canale digitale, o rețea proprie de peste 300 de sucursale și parteneriate cu peste 11.000 de retaileri și comercianți mici și mari, TBI Bank a deservit peste 1 milion de clienți numai în 2020 și a acordat aproape 500.000 de împrumuturi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TBI Bank și Gomag scot pe piață o soluție digitală de plată în rate de tip „cumpără acum, plătește mai târziu” pentru retailerii offline și online