Lectură de 2 minute

30 Jan 2023 - Știri și Noutăți

tbi bank și easySales vin cu metoda de plată Buy Now Pay Later pentru magazinele online. Ce promit cei doi parteneri

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

tbi bank și platforma easySales lansează împreună un pachet de beneficii personalizate, care include și Buy Now Pay Later, pentru afacerile din eCommerce, într-un climat economic dificil. Acest pachet de beneficii a fost creat pentru a-i ajuta mai bine pe consumatori, în contextul în care tot mai mulți își amână achizițiile și renunță la anumite tranzacții.

Sursa foto: tbi Bank

Atunci când vorbim despre cumpărături, comercianții și clienții au același obiectiv: mai multe opțiuni și o experiență cât mai simplă. Din păcate, unii retaileri nu au acces la soluții adecvate, de aici și nevoia de îmbunătățiri în acest domeniu.

Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

tbi bank oferă magazinelor online integrarea metodei de plată Buy Now Pay Later (BNPL), prin intermediul unei experiențe complet digitalizate. tbi bank a reușit să crească rata de conversie cu până la 1,5% în ultimul an, prin utilizarea produsului BNPL, iar valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut cu peste 45%, cu ajutorul noii soluții. tbi bank oferă instrumentul de plată în rate fixe, cuprinse între 4 și 60 de luni.

Anul trecut, retailerii au redus cu 50% timpul alocat publicării produselor pe marketplace-uri relevante. De asemenea, timpul de gestionare a comenzilor a scăzut cu 85% prin automatizarea fluxului de procesare, datorită soluțiilor easySales. Tot mai mulți vânzători aleg platforma de automatizare, eficientă din punct de vedere al costurilor, ca o soluție fiabilă pentru nevoile lor de business, în special în contextul economic dificil actual, în care măsurile de reducere a costurilor sunt esențiale.

easySales este o soluție SaaS (Software as a Service) multichannel pentru comercianții online care doresc să crească vânzările pe mai multe canale, să lucreze centralizat și să ofere cele mai bune opțiuni clienților lor. Platforma integrează diferite sisteme într-un singur loc, cum ar fi magazine online, marketplace-uri, curieri, software de facturare, servicii SMS, servicii de e-fulfilment. Cu easySales, comercianții online își pot vinde produsele pe marketplace-uri relevante din România, Ungaria, Bulgaria, SUA, Marea Britanie, Polonia. Din 2019, prin intermediul easySales, retailerii au listat 10 milioane de produse, au emis 3 milioane de facturi, au generat 3 milioane de AWB-uri și au tradus 900.000 de descrieri de produse, în mod automat.

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme "phygitale". În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300+ de sucursale și parteneriate de încredere cu circa 18.000 de comercianți, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienți în 2021 și a acordat aproape 500.000 de credite.

Citeste si:
100 de comercianți parteneri Leanpay, în mai puțin un an de la intrarea în țară: start-up-ul vrea să atingă pragul de 500, până la final de an
100 de comercianți parteneri Leanpay, în mai puțin un an de la intrarea în țară: start-up-ul vrea să atingă pragul de 500, până la final de an
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  tbi bank și easySales vin cu metoda de plată Buy Now Pay Later pentru magazinele online. Ce promit cei doi parteneri