Lectură de un minut

14 Jan 2021 - Știri și Noutăți

TBI Bank, parteneriat cu NETOPIA Payments pentru finanțarea comercianților mici și mijlocii

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

În condițiile în care vânzările online se numără printre sectoarele din economie care au avut de câștigat în contextul pandemiei de Covid-19, TBI Bank și NETOPIA Payments au încheiat un parteneriat menit să ajute comercianții să-și accelereze businessul.

Creditul online de afaceri oferit de TBI Bank este accesibil direct pe platforma NETOPIA Payments, într-o experiență digitală convenabilă, care nu necesită vizite la bancă, birocrație inutilă sau garanții suplimentare. Procesul online de aplicare pentru un împrumut durează aproximativ 5 minute, iar documentația necesară este redusă și la îndemâna oricărui antreprenor. Drept urmare, comercianții primesc răspuns în doar 24 de ore și pot accesa finanțarea într-un timp record.

Prin acest parteneriat, TBI Bank și NETOPIA Payments oferă finanțare de până la 20.000 euro, echivalent în lei. Odată semnat contractul de finanțare, comercianții au acces la fonduri într-un timp foarte scurt și pot folosi banii pentru orice nevoi de business.

TBI Bank este un creditor „phygital” adresat consumatorilor, IMM-urilor și comercianților, care operează în România, Bulgaria, Germania, Suedia și Polonia, parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor. Printr-o rețea proprie de 300 de sucursale, o varietate de canale digitale și o rețea de peste 10.000 de locații comerciale, TBI Bank deservește peste 1 milion de clienți.

NETOPIA Payments este cel mai utilizat procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, companie 100% românească, bazată pe inovaţie de top şi tehnologie de ultimă generaţie. În prezent, circa 30.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA Payments: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare sau prin SMS.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TBI Bank, parteneriat cu NETOPIA Payments pentru finanțarea comercianților mici și mijlocii