Lectură de 2 minute

18 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Tazz și Sodexo lansează o nouă metodă de plată: cardul de masă Gusto Pass poate fi folosit în restaurantele disponibile în aplicație

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Tazz introduce în aplicație o nouă modalitate de plată în parteneriat cu Sodexo România, iar utilizatorii pot plăti direct cu cardul de masă Gusto Pass la o selecție națională de peste 2.000 de restaurante partenere Tazz și Sodexo din aplicație.

Cardul Gusto Pass de la Sodexo reprezintă un beneficiu extra salarial acordat angajaților pentru mesele de prânz zilnice. Printre restaurantele partenere Tazz și Sodexo se numără: Hard Rock Cafe, Burger King, Samsara, Pizza Hut, Ana Pan, Taco Bell, Caru’ cu Bere, Starbucks, Mesopotamia, Noodle Pack, Dabo Doner și altele.

Plata cu cardul de masă de la Sodexo este deja disponbilă în aplicația Tazz.

„Parteneriatul dintre Tazz și Sodexo ne aduce cu un pas mai aproape de ceea ce înseamnă o experiență completă pentru clienții noștri, cu acces la cea mai bună selecție de restaurante din țară, la care pot acum comanda și achita, ușor și simplu, cu cardul de masă Gusto Pass de la Sodexo, direct din aplicație, de la birou sau de-acasă”, a adăugat Răzvan Acsente, chief marketing officer Tazz.

„Prin acest parteneriat aducem o experienţă valoroasă tuturor angajaţilor care primesc cardurile de masă de la Sodexo şi totodată, activăm o reţea de peste 2.000 de restaurante, disponibilă pentru plata cu cardul de masă Sodexo, cu acoperire naţională în 30 de orașe”, a spus Silviu Ştefan, partnerships & merchants manager Sodexo România.

Pașii pentru achitarea comenzii prin intermediul cardului Gusto Pass sunt următorii:

 • Accesezi aplicația Tazz;

 • Dacă nu ai deja aplicația Tazz instalată, poți să o descarci din App Store sau Google Play;

  Citeste si:
  Ateliere de cooking, degustare de cafea sau praline și poker: cum pot fi atrași angajații din nou în birouri
  Ateliere de cooking, degustare de cafea sau praline și poker: cum pot fi atrași angajații din nou în birouri
 • Înrolezi cardul Gusto Pass în aplicație, în Contul meu, iar în secțiunea „Tichete de masă” alegi „Card Sodexo”;

 • Alegi restaurantul din selecția variată de parteneri Tazz și Sodexo;

 • Plasezi comanda și alegi la metodă de plată „Plata cu card Sodexo”;

 • Taxa de livrare și bacșișul pentru livratori nu pot fi achitate cu cardul Gusto Pass de la Sodexo (pentru că așa prevede legislația cu privire la tichetele de masă), dar acestea se pot plăti cu un card de debit.

Tazz este o aplicație pentru food ordering sau orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 între eMAG și EuCeMananc. Serviciile oferite de tazz sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS, cât și online.

Sodexo Benefits activează în domeniul beneficiilor extra-salariale şi face parte din Grupul Sodexo. Compania operează pe piața românească de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii și două milioane de angajați folosesc produsele Sodexo.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tazz și Sodexo lansează o nouă metodă de plată: cardul de masă Gusto Pass poate fi folosit în restaurantele disponibile în aplicație