Lectură de 3 minute

28 Jul 2022 - Știri și Noutăți

Tazz lansează telefoanele Flip.ro în platformă, cu livrare în 30-90 minute

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Platforma de livrare rapidă Tazz și liderul pieței de telefoane recondiționate din România, Flip.ro, anunță listarea smartphone-urilor de pe marketplace-ul Flip.ro și pe Tazz. Astfel,  Tazz diversifică și mai mult portofoliul de produse livrate în cel mai scurt timp direct la ușa utilizatorilor săi, în timp ce Flip.ro, start-up care își propune să schimbe modul în care oamenii cumpără și vând telefoane, extinde accesul clienților săi la o ofertă diversă de telefoane recondiționate.

Clienții care comandă în București un telefon prin aplicația Tazz își vor putea primi produsele vândute de Flip.ro în aproximativ 30 – 90 de minute de la plasarea comenzii, în funcție de zona în care aceștia se află. În plus, la prima comandă pe Flip prin Tazz, clienții primesc o extra-reducere de 100 lei la orice telefon, prin activarea voucherului „flip.ro”, valabil atât în aplicația mobilă, cât și pe site-ul Tazz.

„Suntem încântați să anunțăm parteneriatul pe care l-am început cu Tazz. Noul canal de vânzare va face și mai accesibilă cumpărarea telefoanelor recondiționate de pe Flip. Dispozitivele pot ajunge la destinație în aceeași zi, în aproximativ o oră, o oră și jumătate de la plasarea comenzii în aplicația Tazz.”, spune Alex Burghelia, co-fondator Flip.ro.

„Încă de când ne-am lansat, ne-am propus să oferim clienților Tazz o diversitate cât mai mare și acces rapid la orice își doresc, de la mâncare la produse de supermarket, gadgeturi sau produse de îngrijire personală. Ne bucurăm că, pe lângă selecția mare de produse de la eMAG, o să adăugăm și produsele unui alt marketplace de succes din grup. Le urăm bun-venit pe Tazz prietenilor de la Flip.ro și promitem clienților Tazz o selecție foarte bună de telefoane mobile la prețuri imbatabile”, a completat Răzvan Acsente, Chief Marketing Officer Tazz.

Retail jobs

La fel ca Tazz, și Flip.ro face parte din grupul eMAG. Telefoanele vândute pe această platformă sunt verificate și recondiționate de specialiști în peste 30 de teste. În acest fel, dispozitivele ajung să primească o a doua viață, diferențele dintre acestea și telefoanele noi fiind aproape insesizabile. Prețul telefoanelor recondiționate, în schimb, în comparație cu cele ale smartphone-urilor noi, sunt cu până la 50% mai mici.

Din momentul lansării și până în prezent, peste 100.000 de clienți au apelat la Flip.ro pentru a vinde sau a cumpăra un telefon la prețuri mai mult decât tentante. Platforma Flip.ro oferă tuturor celor care cumpără un telefon recondiționat aceleași condiții pe care clienții le au atunci când își comandă un smartphone nou:

- garanție;

- 30 de zile drept de retur gratuit;

Citeste si:
Investiție de 200.000 de euro la eMAG în programul de dezvoltare a liderilor
Investiție de 200.000 de euro la eMAG în programul de dezvoltare a liderilor

- plată în 12 rate, 0 dobândă;

- transport gratuit oriunde în România, în 1-2 zile;

- verificarea coletului la livrare.

Despre Flip.ro

Flip.ro, platformă lansată în decembrie 2019 de trei antreprenori tineri, George Moroianu (25 de ani), Alin Luca (28 de ani) și Alex Burghelia (24 ani), a atras investiții în valoare de 8 milioane de euro de la eMAG Ventures. De curând, marketplace-ul dedicat telefoanelor recondiționate a depășit granițele României și s-a extins și în Bulgaria.

Despre Tazz

Tazz e platforma locală de livrare rapidă care salvează timpul clienților săi. La doar un click distanță, aceștia pot comanda dintr-un meniu divers de preparate de la cele mai bune restaurante din țară, dar și orice altceva au nevoie, de la cumpărături zilnice, medicamente și flori, la cărți, articole sportive, produse de îngrijire personală și înfrumusețare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tazz lansează telefoanele Flip.ro în platformă, cu livrare în 30-90 minute