Lectură de un minut

08 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Târgul online cu produse româneşti ZoriDeRomânia începe joi, 10 iunie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

E-târg ZoriDeRomânia, târgul online cu produse româneşti, începe joi, 10 iunie și durează până duminică, 13 iunie, iar cumpărătorii vor putea comanda produse la preţuri speciale, cu reduceri de până la 50% şi transport inclus, potrivit unui comunicat de presă.

Toate produsele de la E-târg ZoriDeRomânia sunt realizate local. În cadrul evenimentului vor putea fi cumpărate articole de îmbrăcăminte şi încăltăminte, cosmetice din ingrediente naturale, accesorii şi genţi din piele naturală, produse pentru copii, jocuri şi jucării sau produse pentru casă.

Tot între 10-13 iunie, pe www.ZoriDeRomania.ro, asociaţia umanitară Bikers for Humanity va vinde tricouri şi hanorace unisex, iar sumele strânse vor fi folosite la renovarea unui centru pentru copii institutionalizaţi.

Platforma ZoriDeRomania.ro a fost lansată în toamna anului trecut şi este dedicată promovării producătorilor români de articole pentru întreaga familie şi pentru casă. Scopul platformei este acela de a ajuta mărcile autohtone să fie mai bine cunoscute de consumatorii români.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Târgul online cu produse româneşti ZoriDeRomânia începe joi, 10 iunie