Lectură de un minut

22 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Târg de Vinuri la Auchan: Peste 285 de sortimente românești la raft

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Hipermarketurile Auchan găzduiesc cea de-a 13-a ediție a Târgului de Vinuri, în perioada 22 septembrie – 5 octombrie 2021, eveniment ce aduce la raft peste 330 de sortimente de vin, dintre care peste 85% provin de la crame din România. Vinurilor românești li se adaugă și o colecție de 48 de articole din Republica Moldova, precum și vinul ambalat în cutii de carton Tetra Pak.

Clienții pot găsi la raft o gamă variată de vinuri albe, roșii și rose, vinuri spumante, vinuri fără alcool, dar și o mulțime de vinuri premiate din diverse soiuri, din cele mai importante regiuni viticole din țară.

Față de oferta de anul trecut, sunt prezente și 58 de sortimente noi. În premieră, este disponibil la raft si vinul ambalat în cutii Tetra Pak, iar clienții pot alege dintre 8 sortimente de vin ecologic.

Auchan: cerere în creștere pentru vinul rose

Potrivit companiei, apetitul pentru vinurile de o calitate superioară este în creștere, iar vinul rose este din ce în ce mai prezent în preferințele românilor.

Clienții pot găsi și băuturi speciale, tradiționale, pe bază de alcool rafinat, precum vișinată, caisată sau afinată.

Târgul de Vinuri Auchan are la vânzare și accesorii și alte produse asociate vinului: pahare, damigene sau accesorii pentru îmbuteliere.

Toate produsele din ofertă pot fi comandate și online de pe auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine, respectiv din parcările hipemarketurilor, prin serviciile gratuite Click&Collect și Auchan Drive.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 104 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 90 în Stațiile Petrom și 5 supermarketuri Auchan.

Citeste si:
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București

Francezii de la Auchan au înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de 5,5 miliarde de lei. Afacerile au crescut în pandemie cu 72 de milioane de lei, în timp ce profitul s-a triplat. Compania a scăpat, însă, de 403 angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Târg de Vinuri la Auchan: Peste 285 de sortimente românești la raft