Lectură de 2 minute

04 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Târg de Paște în ParkLake: ce activități sunt organizate

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În aprilie, ParkLake Shopping Center organizează un târg tematic pentru Paște. Astfel, puteți găsi în mall ateliere tematice pentru copii, jocuri distractive, photo cornere sau un târg de cadouri.

Sursa foto: Park Lake

În perioada 7 – 9 aprilie, cei mici sunt invitați să fie ajutoarele Iepurașului și să participe la atelierele creative ce vor avea loc în zona Main Square de la parter. În plus, cei de la ProfiArt vor realiza o demonstrație live de pictură pe ouă, împreună cu copiii dornici să învețe, sub îndrumarea unui artist.

De asemenea, cadourile pentru cei dragi ocupă și ele un loc pe lista de priorități, alături de distracție. Pentru toți cei care își doresc să găsească surprizele perfecte pentru persoanele importante din viața lor, târgul de cadouri îi așteaptă cu o varietate de cadouri și decorațiuni în perioada 6 – 15 aprilie, la parterul centrului comercial.

Atmosfera de sărbătoare din ParkLake va fi completată de activitățile organizate de Kinder, care îi așteaptă pe copii cu chef de joacă și multe activități colorate. Cei mici sunt așteptați la atelierele de vopsire și încondeiere ouă, unde creativitatea este răsplătită: fiecare ou încondeiat este premiat cu un Kinder Surprise, iar toate ouăle decorate de cei mici vor fi expuse și pot fi admirate în oul gigant Kinder, amplasat în Main Square, în periaada 7 – 17 aprilie. Mai mult, pentru că micile momente sunt cele care merită surprinse, oricine se poate bucura de un #selfie cu Kinderino sau MR Bons sau de o poză de familie la panoul Kinder.

Activitățile se desfășoară în zilele de 7, 8, 9 aprilie și 14, 15 și 17 aprilie. Accesul la activități este posibil pe baza unui tichet Kinder, iar mecanismul este următorul: la achiziția de produse Kinder de minim 10 lei de la căsuța Kinder amplasată în zona tei exterioare de la parter, se acordă pe loc un tichet. Activitățile se desfășoară între 11:00 și 21:00. în zilele menționate.

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shopping-ul. Proiectat dupa cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea parcului Titan, ParkLake Shopping Center oferă o selecție vastă de branduri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Târg de Paște în ParkLake: ce activități sunt organizate