Lectură de un minut

12 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Taco Bell ajunge in Park Lake: restaurantul se deschide pe 12 iulie

Abonează-te pe  

Din 12 iulie Taco Bell ajunge in centrul comercial Park Lake, lantul de restaurante fiind deja prezent in Baneasa Shopping City si Mega Mall. Suprafata noului restaurant din Capitala are o suprafata de 225 de metri patrati, investitia ajungand la 400.000 de euro.

Taco Bell ajunge astfel la trei locatii pe plan local.

In prima zi de deschidere clientii sunt intampinati cu o tombola ce le poate aduce premii precum o camera video GoPro, casti multimedia, boxe portabile si multe altele.

Noul restaurant Taco Bell este situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake Shopping Center din Bucuresti, urmeaza design-ul Global Explorer, care le ofera fanilor 54 de locuri la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating. Exista access online direct in restaurant, prin free wifi, iar daca bateria telefonului sau a tabletei da semne ca se descarca, e de ajuns sa aiba la ei un cablu USB, iar problema e ca si rezolvata.

Mark Hilton, CEO Sphera Group a completat: „Raspunsul fanilor romani la deschiderea primelor doua restaurante Taco Bell a fost extraordinar, asadar ne bucuram ca, acum, le putem oferi inca o optiune pentru momentele in care isi doresc sa savureze produsele cu gust unic, de inspiratie mexicana. Mai mult, numeroasele mesaje si feedback-uri primite de la fanii din intreaga tara ne motiveaza sa continuam extinderea, prin deschiderea de noi locatii, atat in capitala, cat si in alte orase din Romania – primul dintre acestea, in curand, in Constanta”.

Deschiderea restaurantului Taco Bell din ParkLake Shopping Center a creat si 30 de locuri de munca. Prima zi va fi si de aceasta data memorabila la Taco Bell: de la ora 11.00, primii 100 de fani vor primi premii instant la casa. Toti clientii vor avea parte de o atmosfera urban-cool, pe beat-uri asigurate de DJ live, pe durata intregii zile.

Clientii care vin in restaurant in ziua deschiderii, pe 12 iulie, pot castiga unul dintre cele 50 de super-premii, inclusiv o camera GoPro, casti audio, boxe portabile, rucsacuri si saltele yoga, in cadrul tombolei desfasurate in restaurant.

Citeste si:
Taco Bell deschide primul restaurant din Craiova, după o investiție de jumătate de milion de euro
Taco Bell deschide primul restaurant din Craiova, după o investiție de jumătate de milion de euro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Taco Bell ajunge in Park Lake: restaurantul se deschide pe 12 iulie