Lectură de 4 minute

25 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Supernova a finalizat procesul de rebranding al Galeriei Cora Bacău, o investiție de 40 de milioane de euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Galeria Cora Bacău are o nouă identitate, după finalizarea procesului de rebranding, parte a a investiÈ›iei totale de 40 de milioane de euro  anunÈ›ate anul trecut de Supernova. În plus față de renovarea incintei, compania deschide noi spaÈ›ii comerciale, aÈ™a cum sunt Tedi È™i Pepco, dar È™i o nouă sală de sport, City Gym.
 

Sursa foto: Supernova/ Galeria Cora Bacău

Supernova Bacău reprezintă unul dintre proiectele din portofoliul de șase centre comerciale, cu o suprafață totală de aproximativ 140.000 de metri pătrați (Supernova Bacău, Supernova Drobeta Turnu-Severin, București Alexandriei, București Lujerului, București Pantelimon și Brătianu Constanța), pe care grupul austriac le-a achiziționat la finalul anului 2021 de la Grupurile Louis Delhaize și Galimmo.

Supernova Bacău este un spaÈ›iu comercial modern, cu o suprafață de 20.000 mp, gândit astfel încât să răspundă cerinÈ›elor actuale ale pieÈ›ei. Ne-am dorit să dăm o față nouă centrului, astfel că pe lângă renovările necesare, am adus branduri noi de magazine, spaÈ›ii de relaxare È™i distracÈ›ie, pentru a întâlni dorinÈ›ele celor care ne calcă pragul. Fideli strategiei pe care am urmat-o până acum în toate proiectele noastre, am decis să păstrăm magazinele frecventate de consumatori, aÈ™a cum este Hypermarketul Cora, care va deveni Carrefour, în a doua jumătate a anului.

Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group

În plus, odată cu transformarea Cora în Carrefour, centrul comercial va deveni Supernova Bacău.

Transformarea centrului comercial în Supernova È™i includerea acestuia în identitatea de brand duce experienÈ›a de cumpărături la un nou nivel. Totodată, acesta reprezintă un proces complex de renovare È™i modernizare începând cu faÈ›ada centrului comercial È™i zonele de acces, până la facilitățile integrate la nivelul spaÈ›iilor sale comune. Locuitorii din zonă beneficiază de 45 de magazine, o parcare renovată cu 725 de locuri È™i de o sală nouă de sport complet echipată cu aparatură modernă. Începând cu această vară, copiii se pot bucura de un nou loc de joacă, situat în afara centrului comercial.

Supernova È™i-a luat angajamentul de a construi un viitor verde prin programul de sustenabilitate, Supernova Green Energy. Prin urmare, afacerea îÈ™i bazează activitățile pe o dezvoltare ecologică È™i durabilă. Obiectivul programului este de a aduce îmbunătățiri proceselor de operare ale grupului È™i de a atinge neutralitatea totală a emisiilor de carbon până în 2028. Programul Supernova Green Energy se concentrează pe centrale solare care pot genera propria energie electrică, pe tehnologia LED È™i pe tehnici de economisire a energiei. În România, compania a făcut deja trecerea de la iluminatul convenÈ›ional la tehnologia LED în noile spaÈ›ii comerciale din Drobeta, Alexandriei, PiteÈ™ti, iar acum Bacău. Odată cu implementarea luminilor LED în Bacău, companie doreÈ™te să contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în valoare de aproximativ 150 tCO2 pe an.

Pentru a marca acest nou capitol, Supernova Bacău a organizat patru zile de activități È™i momente artistice pentru clienÈ›ii de toate vârstele, începând cu 25 mai. Cei mici vor putea asista la spectacole de magie È™i comedie. În plus multe surprize îi vor aÈ™tepta din partea celor mai îndrăgite personaje. În acelaÈ™i timp, adulÈ›ii vor avea parte de multe activări inovatoare, dar È™i de multe premii.

Citeste si:
Studiu Reveal Marketing Research: Ce alimente consumă cel mai des românii în post
Studiu Reveal Marketing Research: Ce alimente consumă cel mai des românii în post

Până pe 28 mai, cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei pot câÈ™tiga unul dintre cele 700 de premii atractive. Mai multe informaÈ›ii sunt disponibile aici. Pentru a fi la curent cu activitățile Supernova Bacău, urmăreÈ™te pagina de Facebook Supernova.

Supernova a intrat pe piaÈ›a din România în noiembrie 2020, prin preluarea Centrului Comercial Jupiter City din PiteÈ™ti, care se întinde pe o suprafață de peste 45.000 de metri pătraÈ›i, are 1.700 de locuri de parcare È™i peste 90 de magazine. Eforturile de modernizare ale companiei au continuat cu centrul comercial din Drobeta Turnu-Severin, iar până la sfârÈ™itul anului 2023 acestea vor fi începute È™i finalizate inclusiv în ConstanÈ›a È™i BucureÈ™ti. Centrele recent achiziÈ›ionate vor fi modernizate, renovate È™i redenumite, urmând exemplul celui din PiteÈ™ti, unde, în urmă cu câteva luni, Supernova a început lucrările de renovare È™i extindere. Grupul austriac Supernova este o companie internaÈ›ională axată pe dezvoltarea È™i administrarea de imobile comerciale în Austria, Slovenia, CroaÈ›ia È™i România. În plus, Grupul este activ È™i în Germania, Slovacia È™i Serbia. Portofoliul actual al Grupului cuprinde 77 de proprietăți cu o valoare brută de 1,7 miliarde euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Supernova a finalizat procesul de rebranding al Galeriei Cora Bacău, o investiÈ›ie de 40 de milioane de euro