Lectură de 2 minute

03 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Supeco deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 26 de locații

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Retailerul francez Carrefour a deschis un nou magazin Supeco, în Suceava. Noua locație Supeco, ce propune un concept de supermarket cu produse locale, este situată pe Strada Humorului Nr. 118A, comuna Scheia, județul Suceava. Odată cu deschiderea acestuia, rețeaua națională Supeco ajunge la 26 de magazine.

Noul magazin Supeco din Suceava dispune de o suprafață de 1.477 metri pătrați, parcare gratuită cu 36 locuri și 4 pentru persoane cu dizabilități, o ofertă de peste 4500 de produse și 28 de lucrători universali. Magazinul este situat în comuna Scheia din județul Suceava, pe Strada Humorului Nr. 118A, și este deschis de luni până sâmbătă, între orele 7:30-21:00, și duminică, între orele 8:00-18:00, contact magazin:

La Supeco Suceava, locuitorii din comuna Scheia pot găsi o ofertă variată de produse proaspete și de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, dar şi peste 200 de produse nealimentare de igienă şi de întreţinere a casei.

De asemenea, clienții pot achiziționa din cele 250 produse sub 1 leu fiecare. În plus, supermarketul dispune de peste 650 de produse cu reduceri pentru volume mari, dedicate familiilor: cu cât crește numărul de produse cumpărate, prețul per bucată scade.

Conceptul unic de magazin Supeco are la bază diversitatea produselor, prețurile mici și ofertele avantajoase, toate adaptate nevoilor variate ale clienților. Acest lucru este posibil datorită costurilor reduse pentru energie, a faptului că nu se fac investiții în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi, și a economiilor la transportul produselor, obținute din aprovizionarea de la furnizorii locali. Nu în ultimul rând, stocurile de marfă sunt depozitate direct în magazin, pentru economie de spațiu.

Odată cu deschiderea magazinului din Suceava, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 26 magazine la nivel național. Locuitorii din Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Călărași, Chiajna, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Gheorgheni, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Sfântu Gheorghe, Satu Mare, Slatina, Sibiu, Suceava (Scheia) și Târgoviște se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco.

În toate magazinele Supeco din țară, produsele pot fi achiziționate în pungi 100% biodegradabile, fabricate din amidon de porumb, imprimate cu cerneală netoxică pe bază de soia și concepute sustenabil pentru a se biodegrada complet, fără să polueze mediul înconjurător. Pungile sunt în întregime compostabile, fie că ajung după folosire în centre de compostare sau în sisteme de compostare la domiciliu, și sunt certificate de autoritățile din domeniu.

Citeste si:
Și retailerii au Imperii: Carrefour se așteaptă la încasări record odată cu achiziția Cora și Match 
Și retailerii au Imperii: Carrefour se așteaptă la încasări record odată cu achiziția Cora și Match 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Supeco deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 26 de locații