Lectură de 2 minute

08 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Supeco deschide un magazin în Timișoara și ajunge la o rețea de 28 de locații

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Discounterul Supeco, deÈ›inut de grupul francez Carrefour, a deschis un nou magazin, în TimiÈ™oara, situat pe Strada CircumvalaÈ›iunii nr. 35. Odată cu deschiderea acestuia, reÈ›eaua naÈ›ională Supeco ajunge la 28 de magazine.

Noul magazin Supeco din TimiÈ™oara are o suprafață de 1.498 metri pătraÈ›i, dispune de o parcare cu peste 350 de locuri, dintre care 4 pentru persoane cu dizabilități, precum È™i de o ofertp de peste 4.000 de produse. În magazinul Supeco din TimiÈ™oara lucrează 27 de lucrători universali, dintre care 5 casieri.

Magazinul este situat pe Strada CircumvalaÈ›iunii nr. 35 din TimiÈ™oara È™i este deschis de luni până sâmbătă, între orele 7:30-21:00, È™i duminică, între orele 8:00-18:00.

Fii alături de noi la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis pe 27 È™i 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din industria de retail È™i eCommerce. Te poÈ›i înscrie gratuit AICI.

La Supeco TimiÈ™oara, locuitorii oraÈ™ului vor găsi o ofertă variată de produse proaspete È™i de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificaÈ›ie È™i patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaÅ£ionale, BIO ÅŸi dietetice, dar ÅŸi peste 200 de produse nealimentare de igienă ÅŸi de întreÅ£inere a casei. De asemenea, clienÈ›ii pot achiziÈ›iona din cele 250 de produse sub 1 leu fiecare.

În plus, supermarketul dispune de peste 650 de produse cu reduceri pentru volume mari, dedicate familiilor: cu cât creÈ™te numărul de produse cumpărate, preÈ›ul per bucată scade.

Conceptul unic de magazin Supeco este posibil datorită costurilor reduse pentru energie, a faptului că nu se fac investiÈ›ii în decoraÈ›iuni, publicitate, mobilier sau rafturi, È™i a economiilor la transportul produselor, obÈ›inute din aprovizionarea de la furnizorii locali. Nu în ultimul rând, stocurile de marfă sunt depozitate direct în magazin, pentru economie de spaÈ›iu.

Odată cu deschiderea magazinului din TimiÈ™oara, reÈ›eaua de supermarketuri Supeco se extinde la 28 magazine la nivel naÈ›ional. Locuitorii din Arad, Bacău, Baia Mare, BraÈ™ov, BucureÈ™ti, CălăraÈ™i, Chiajna, Cluj, ConstanÈ›a, Craiova, FocÈ™ani, GalaÈ›i, Gheorgheni, Giurgiu, Hunedoara, IaÈ™i, Piatra NeamÈ›, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Sfântu Gheorghe, Satu Mare, Slatina, Sibiu, Suceava, TârgoviÈ™te, TimiÈ™oara se bucură deja de ofertele zilnice È™i preÈ›urile mici ale magazinelor Supeco.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Supeco deschide un magazin în TimiÈ™oara È™i ajunge la o reÈ›ea de 28 de locaÈ›ii