Lectură de 2 minute

08 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Supeco deschide un magazin în Timișoara și ajunge la o rețea de 28 de locații

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Discounterul Supeco, deținut de grupul francez Carrefour, a deschis un nou magazin, în Timișoara, situat pe Strada Circumvalațiunii nr. 35. Odată cu deschiderea acestuia, rețeaua națională Supeco ajunge la 28 de magazine.

Noul magazin Supeco din Timișoara are o suprafață de 1.498 metri pătrați, dispune de o parcare cu peste 350 de locuri, dintre care 4 pentru persoane cu dizabilități, precum și de o ofertp de peste 4.000 de produse. În magazinul Supeco din Timișoara lucrează 27 de lucrători universali, dintre care 5 casieri.

Magazinul este situat pe Strada Circumvalațiunii nr. 35 din Timișoara și este deschis de luni până sâmbătă, între orele 7:30-21:00, și duminică, între orele 8:00-18:00.

Fii alături de noi la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din industria de retail și eCommerce. Te poți înscrie gratuit AICI.

La Supeco Timișoara, locuitorii orașului vor găsi o ofertă variată de produse proaspete și de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, dar şi peste 200 de produse nealimentare de igienă şi de întreţinere a casei. De asemenea, clienții pot achiziționa din cele 250 de produse sub 1 leu fiecare.

În plus, supermarketul dispune de peste 650 de produse cu reduceri pentru volume mari, dedicate familiilor: cu cât crește numărul de produse cumpărate, prețul per bucată scade.

Conceptul unic de magazin Supeco este posibil datorită costurilor reduse pentru energie, a faptului că nu se fac investiții în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi, și a economiilor la transportul produselor, obținute din aprovizionarea de la furnizorii locali. Nu în ultimul rând, stocurile de marfă sunt depozitate direct în magazin, pentru economie de spațiu.

Odată cu deschiderea magazinului din Timișoara, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 28 magazine la nivel național. Locuitorii din Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Călărași, Chiajna, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Gheorgheni, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Sfântu Gheorghe, Satu Mare, Slatina, Sibiu, Suceava, Târgoviște, Timișoara se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco.

Citeste si:
Cele mai mari tranzacții din prima jumătate a anului 2024: care sunt companiile care au făcut mutări importante
Cele mai mari tranzacții din prima jumătate a anului 2024: care sunt companiile care au făcut mutări importante

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Supeco deschide un magazin în Timișoara și ajunge la o rețea de 28 de locații