Lectură de un minut

10 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Supeco continuă extinderea și deschide cel de-al 27-lea magazin, în Arad

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Din 10 septembrie, locuitorii din Arad își pot face cumpărăturile zilnice în magazinul Supeco, un concept de supermarket cu produse locale și prețuri mici, situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu zona 300, Arad. Odată cu deschiderea acestuia, rețeaua națională Supeco ajunge la 27 de magazine. Magazinul Supeco din Arad este al treia locație deschisă de retailer de la finalul lunii august, după inaugurările din Bacău și Suceava. 

Magazinul Supeco Suceava are o suprafață de 1865 metri pătrați, parcare gratuită cu 196 de locuri și 4 pentru persoane cu dizabilități, o ofertă de peste 4.500 de produse și 30 de lucrători universali. Magazinul este situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu zona 300, Arad, și este deschis de luni până sâmbătă, între orele 7:30-21:00, și duminică, între orele 8:00-18:00.

La Supeco Arad, locuitorii orașului vor găsi produse proaspete și de larg consum, precum lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, dar şi peste 200 de produse nealimentare de igienă şi de întreţinere a casei.

De asemenea, clienții pot achiziționa din cele 250 de produse sub 1 leu fiecare. În plus, supermarketul dispune de peste 650 de produse cu reduceri pentru volume mari, dedicate familiilor: cu cât crește numărul de produse cumpărate, prețul per bucată scade.

Odată cu deschiderea magazinului din Arad, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 27 magazine la nivel național. Locuitorii din Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Călărași, Chiajna, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Gheorgheni, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Sfântu Gheorghe, Satu Mare, Slatina, Sibiu, Suceava (Șcheia), Târgoviște se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Supeco continuă extinderea și deschide cel de-al 27-lea magazin, în Arad