Lectură de 2 minute

13 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Supeco deschide un magazin în Oradea și ajunge la 28 de unități în țară

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Supeco continuă extinderea și deschide o nouă locație, în Oradea. Noul magazin este un concept de supermarket cu produse locale și a patra unitate deschisă de retailer de la finalul lunii august, după inaugurările din Bacău, Suceava și Arad. Odată cu deschiderea acestuia, rețeaua națională Supeco ajunge la 28 de magazine.

Noul magazin Supeco din Oradea este situat pe Strada Corneliu Coposu nr. 10 și este deschis de luni până sâmbătă între orele 7:30-21:00 și duminică, între orele 8:00-18:00.

Unitatea Supeco Oradea are o suprafață de 2227 metri pătrați, clienții beneficiază de parcare gratuită cu peste 50 de locuri, dintre care 3 pentru persoane cu dizabilități și sunt angajați 18 lucrători universali, dintre care, 6 casieri.

La Supeco Oradea, locuitorii orașului vor găsi o ofertă variată de produse proaspete și de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, dar şi peste 200 de produse nealimentare de igienă şi de întreţinere a casei.

De asemenea, clienții pot achiziționa din cele 240 de produse sub 1 leu fiecare. În plus, supermarketul dispune de peste 650 de produse cu reduceri pentru volume mari, dedicate familiilor: cu cât crește numărul de produse cumpărate, prețul per bucată scade.

Conceptul unic de magazin Supeco are la bază diversitatea produselor, prețurile mici și ofertele avantajoase, toate adaptate nevoilor variate ale clienților. Acest lucru este posibil datorită costurilor reduse pentru energie, a faptului că nu se fac investiții în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi și a economiilor la transportul produselor, obținute din aprovizionarea de la furnizorii locali. Nu în ultimul rând, stocurile de marfă sunt depozitate direct în magazin, pentru economie de spațiu.

Odată cu deschiderea magazinului din Oradea, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 28 magazine la nivel național. Locuitorii din Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Călărași, Chiajna, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Gheorgheni, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Sfântu Gheorghe, Satu Mare, Slatina, Sibiu, Suceava, Târgoviște, Timișoara, Bihor se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco.

În toate magazinele Supeco din țară, produsele pot fi achiziționate în pungi 100% biodegradabile.

Citeste si:
Deodorantele spray și cremele cu SPF pentru față, cele mai vândute produse de îngrijire personală pe perioada verii
Deodorantele spray și cremele cu SPF pentru față, cele mai vândute produse de îngrijire personală pe perioada verii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Supeco deschide un magazin în Oradea și ajunge la 28 de unități în țară