Lectură de un minut

21 Jun 2016 - Știri și Noutăți

Incep lucrarile de extindere ale complexului Sun Plaza - Forever 21 deschide al doilea magazin din Romania

Abonează-te pe  

Cel mai mare magazin al retailerului Forever 21 se va deschide pe piata locala in centrul comercial Sun Plaza din Capitala. Odata cu demararea proiectului de dezvoltare si extindere al centrului comercial, H&M si C&A isi vor moderniza locatiile.

Mallul Sun Plaza incepe un proces de modificare si de reamenajare a suprafetei, urmand ca la spatiul deja existent sa se adauge 11.000 de metri patrati. Se vor inaugura astfel 40 de magazine noi, dintre care trei sferturi au fost contractate pana la aceasta data. Unul dintre retaileri, Forever 21, va deschide unul dintre cele mai mari magazine, al doilea din tara.

Reconfigurarea complexului este impartita in mai multe faze. A inceput in primul trimestru al acestui an si urmeaza sa se termine in anul 2018. Timp de 24 de luni se va asigura continuarea in conditii propice a activitatii chiriasilor deja existenti.

Lucrarile de extindere se desfasoara intr-o zona adiacenta centrului comercial, astfel ca vizitatorii isi vor continua rutina la cumparaturi ca pana acum. Proiectul va duce la extinderea pasajului subteran, dar va oferi si spatiu pentru deschiderea de noi magazine si cai de acces in aceasta zona.

Mai multe branduri se vor alatura portofoliului nostru. Noile magazine si spatii de petrecere a timpului liber vor reprezenta un plus de valoare considerabil pentru comunitatea care traieste si lucreaza in sudul si estul Bucurestiului”, a declarat Vicentiu Spataru, manager Sun Plaza Centre.

In prezent Sun Plaza, deschis in partea de sud a Bucurestiului din 2010, numara peste 130 magazine, operate de chiriasi locali si internationali. Are o suprafata de 81.000 de metri patrati, inchiriata integral si este unul dintre cele mai mari proiecte de centre comerciale de mari dimensiuni din Bucuresti.

Sursa articol: www.wall-street.ro

Citeste si:
Germanii de la C&A vor să se extindă. Câte magazine vor deschide în următorii trei ani
Germanii de la C&A vor să se extindă. Câte magazine vor deschide în următorii trei ani

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Incep lucrarile de extindere ale complexului Sun Plaza - Forever 21 deschide al doilea magazin din Romania