Lectură de un minut

15 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Sun Plaza aprinde luminile de Crăciun în această săptămână. Smiley și Nicole Cherry vor fi prezenți

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Centrul comercial Sun Plaza, din București, în parteneriat cu DIGI FM, dă startul celui mai festiv sezon din an, pe 17 noiembrie, când luminile de Crăciun vor fi aprinse de Smiley, alaturi de trupa sa și Nicole Cherry. Cei doi artiști vor susține un concert pe Esplanada Sud a centrului comercial începând cu ora 19:00.

Sursa foto: Sun Plaza

„Aprinderea luminițelor de Crăciun este un eveniment cu o tradiție de peste 12 ani pentru Sun Plaza. După doi ani de restricții, ne bucurăm să organizăm un concert cu doi dintre cei mai apreciați artiști români, Smiley și Nicole Cherry”, precizează reprezentantul Sun Plaza.

Atmosfera va fi întreținută de MC-ul Alex Munteanu, iar evenimentul este cu intrare gratuită. În plus, pentru ediția din acest an, vizitatorii vor avea parte de mai multe surprize puse la dispoziție de organizatorii evenimentului.

În incinta centrului comercial Sun Plaza, clienții vor descoperi zone dedicate pentru fotografii și video 360. Printre acestea, noutatea acestui an o reprezintă „Oglinda Infinită”, amplasată în apropierea intrării principale, ce oferă un cadru special pentru poze de poveste.

Seara va culmina cu spectacolul aprinderii luminițelor de Crăciun, marcând astfel începutul cumpărăturilor de sezon.

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje din care două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În 2018 Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, adăugând o aripă nouă și multe modificări la nivel de design. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sun Plaza aprinde luminile de Crăciun în această săptămână. Smiley și Nicole Cherry vor fi prezenți