Lectură de un minut

25 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Suedezii de la Askona, producători de paturi și saltele, au inaugurat un nou showroom în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Rețeaua internațională ASKONA,  producător de paturi, saltele, canapele și accesorii pentru  somn, s-a extins în România odată cu deschiderea unui nou showroom, în Pipera. Acesta este al optulea magazin din cadrul grupului Askona România.

Sursa foto: Askona

Deschiderea noului showroom ASKONA a avut loc în data de 21 aprilie, în cadrul unui eveniment privat la care au participat designeri și arhitecți de top din România. Așa cum ne-a obișnuit deja, și de această data ASKONA vine în sprijinul clienților cu articole premium, ce promoveză un somn sănătos.

De la paturi configurate într-o varietate de opțiuni și stiluri la saltele hipoalergenice de înaltă calitate și rezistență, ce susțin în mod corect coloana vertebrală, la ASKONA găsești tot ce ai nevoie pentru un dormitor de 5 stele.

Astfel, lanțuri hoteliere precum Hilton, Radisson SAS sau Marriott și-au echipat penthouse-urile și apartamentele cu produse ASKONA, pentru a le asigura oaspeților de vază un somn de calitate.

Noul showroom se desfășoară pe o suprafață de 320 metri pătrați, se află în Hyperion Towers (Bd. Pipera nr. 1) și este deschis de luni până vineri între 10:00 - 19:00, sâmbăta între orele 10:00 - 17:00 și duminică între orele 10:00 - 15:00. Acesta se alătură altor șapte showroom-uri din cadrul grupului: patru în București și câte unul în Constanța, Brăila și Brașov.

Citeste si:
Black Friday la JYSK: Ce reduceri a pregătit retailerul la colecția de decorațiuni pentru Crăciun
Black Friday la JYSK: Ce reduceri a pregătit retailerul la colecția de decorațiuni pentru Crăciun

ASKONA are o vechime de peste 80 ani pe piața internațională și numără peste 30 fabrici în Europa și peste 200 milioane de bunuri produse până în prezent. Compania face parte din corporația suedeză Hilding Anders, cea mai mare companie producătoare de produse pentru somn din Europa și Asia. Toate produsele și serviciile ASKONA sunt concepute pentru a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea somnului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Suedezii de la Askona, producători de paturi și saltele, au inaugurat un nou showroom în România