Lectură de un minut

01 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Subway lansează produse în varianta XL pentru wrap și salată

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Subway își extinde meniul prin lansarea variantei XL pentru două dintre produsele sale premium, wrap și salată XL, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru preparea acestor produse premium XL s-au folosit rețete speciale pentru a aduce un beneficiu nutrițional, cu ajutorul XL wrap-ului și al XL salatei.

Produsele Subway care au varianta XL și porție dublă de proteine sunt următoarele: wrap Teriyaki, wrap Caesar, wrap Chipotle Cheese and Steak, wrap Spicy Veggie queen și salatele Spicy guacamole, Chipotle Steak și Sweet onion Chicken.

Subway și-a mărit recent oferta de produse vegane și vegetariene, acestea ajungând la 24,3% din totalul preparatelor din meniu, fiind incluse salate, sandviciuri, wraps, gustări, cookies și altele.

Lanțul de restaurante Subway oferă sandwich-uri, salate și lipii în mai mult de 100 de țări și creează peste 7 milioane de sandwich-uri în fiecare zi din ingredientele sale. Lanțul este o alternativă pentru fast-foodul tradițional și conține diverse sortimente pentru sandwich-uri, salate și wrap-uri dintr-o mulțime de variante de carne, proteine vegetale și legume.

Fondată în urmă cu aproximativ 55 de ani, de către Fred DeLuca și Dr. Peter Buck, Subway este și în prezent o afacere de familie. Compania lucrează cu aproximativ 21.000 de francizați, în aproape 40.000 de locații.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Subway lansează produse în varianta XL pentru wrap și salată