Lectură de un minut

12 Apr 2018 - Știri și Noutăți

Subway lanseaza in restaurante un nou sandwich - chicken rotisserie

Abonează-te pe  

Subway, cel mai mare lant de restaurante cu servire rapida din lume, lanseaza in restaurantele din Romania un nou produs -  Rotisserie Style Chicken - cel mai nou sortiment din meniu. Acesta este preparat din pui fraged, rotisat, servit cu legume crispy si paine proaspata.

Rotisserie Style Chicken este disponibil in restaurantele SUBWAY in varianta de 15 cm si 30 cm sub, wrap sau salata. Oferta este valabila pentru o perioada limitata doar in restaurantele participante.

Indemnul pe care SUBWAY il adreseaza clientilor sai este - ”Atunci cand ti-e pofta de carne suculenta, plina de savoare, alege Rotisserie!”.

Produsele pe baza de pui, marca SUBWAY, precum Puiul Teriyaki, se claseaza si in 2017 pe pozitii fruntase in clasamentul preferintelor romanilor. Alaturi de Falafel, sandwhich-ul cu Pui Teriakyi ramane cel mai vandut produs SUBWAY® in Romania. Cele doua sunt urmate de SUB Picant Italian, Ton si BMT.

Subway a intrat pe piata din Romania in 2011, deschizand primul restaurant in aprilie 2012 si in prezent are 39 de restaurante.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Subway lanseaza in restaurante un nou sandwich - chicken rotisserie