Lectură de 3 minute

22 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Subway deschide în Bistrița un restaurant nou, după o investiție de 250.000 de euro

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

În pofida pandemiei și a restricțiilor existente în HORECA, Subway își continuă expansiunea și deschide un nou restaurant sub conceptul Fresh Forward Décor, în Bistrița, și ajunge la 38 de unități la nivel național.

Numărul restaurantelor Subway în România crește la 38 după ce Subway a anunțat deschiderea unui nou restaurant în Bistrița, Viișoara, restaurant care poartă amprenta noului concept Fresh Forward Décor. În România există în prezent 5 restaurante cu acest nou decor, urmând ca, în viitor, toate restaurantele existente să fie renovate cu acest design.

Restaurantul Subway din Bistrița a fost construit în doar 3 luni și jumătate, investiția totală fiind de 250.000 euro, în acest buget fiind incluse construcția clădirii precum și amenajarea și utilarea restaurantului cu toate echipamentele necesare operării. Într-o perioadă în care în zona Horeca sunt disponibilizări masive, prin acest restaurant, Subway a creat 15 noi locuri de muncă.

„Deși este o perioadă foarte dificilă și instabilă pentru domeniul nostru de activitate, continuăm planul de expansiune în România și deschidem un nou restaurant Subway în stația de carburanți Petrom Viișoara, Bistrița. Dorim să le oferim clienților opțiunea de a servi un sandviș si o cafea după ce alimentează, respectând toate normele de siguranță si distanțare socială. Astfel de locații sunt ideale pentru cei care călătoresc și doresc să servească rapid o masă caldă. Produsele noastre pot fi servite cu ușurință la pachet, un lucru foarte important în această perioadă. După ce am optimizat meniul în ultimii ani lansând constant produse noi, la finalul lunii octombrie, am introdus în meniul tuturor restaurantelor Subway din țară, cartofii crocanți, copți în cuptoarele noastre, pentru a satisface cerințele și așteptările clienților. Credem foarte mult în conceptul revoluționar Fresh Forward Décor și mizăm pe implementarea acestuia în întreaga noastră rețea", a declarat Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București-Ilfov.

Noul concept Fresh Forward Décor presupune un design complet nou - culori noi și luminozitate într-un spațiu complet digitalizat. Meniul include o multitudine de variante de sandvișuri servite alături de cartofi copți în cuptoarele din restaurante.

Obiectivul Subway pentru anul următor este să continue deschiderea de restaurante Fresh Forward Decor, primele locații fiind Petrom Sibiu, Petrom Afumați și Centrul Comercial Afi Ploiești.

Fondată în urmă cu aproximativ 55 de ani, de către Fred DeLuca și Dr. Peter Buck, Subway este și în prezent o afacere de familie. Compania lucrează cu aproximativ 21.000 de francizați, fiind cea mai mare rețea de afaceri de dimensiuni mici din lume cu aproape 40.000 de locații. Subway caută în permanență parteneri care doresc să dezvolte franciza în România, iar persoanele care doresc să devină francizați pot obține informații suplimentare pe pagina dedicată.

Citeste si:
Românii de la Sophia intră pe piața din Spania: perdele și draperiile românești, în Mallorca și Ibiza
Românii de la Sophia intră pe piața din Spania: perdele și draperiile românești, în Mallorca și Ibiza
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Subway deschide în Bistrița un restaurant nou, după o investiție de 250.000 de euro