Lectură de 3 minute

08 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Studiu: 7 din 10 femei cred că nu se ridică la așteptările impuse de societate

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cele mai multe femei au o stimă de sine scăzută, 79% dintre ele recunoscând că au o problemă cu acest lucru, potrivit unui nou studiu lansat de WealthiHer Network, care a fost publicat cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. 

Sursa foto: Dyson

În plus, potrivit unui studiu realizat de Florida House Experience Health, 87% dintre femei se compară cu alte persoane pe rețelele de sociale, acest lucru având un impact major pe iubirea și acceptarea de sine. Așadar, studiile arată că 7 din 10 femei cred că nu sunt suficient de bune sau că nu se ridică la așteptările impuse de societate într-un anumit fel, inclusiv în ceea ce privește aspectul fizic, performanțele școlare sau profesionale și relațiile cu prietenii și membrii familiei.

Pentru a încuraja femeile să aibă mai multă încredere în ele, Dyson a lansat o campanie în perioada 1-8 martie, numită „Sărbătorește-ți frumusețea”.
Conceptul se concentrează în jurul ideii că fiecare persoană este frumoasă în felul ei distinct, iar acest lucru ar trebui mai degrabă să fie celebrat și apreciat, decât comparat sau judecat în funcție de standardele societății.

În cadrul campaniei, mai multe vedete și personalități ale vieții publice au fost invitate la Endorphin Lab, acolo unde hairstylistul Adonis Enache le-a arătat care este cea mai potrivită coafură pentru fizionomia lor. În plus, toate doamnele care în perioada 4-5 martie au cumpărat un produs de îngrijire Dyson din AFI Cotroceni au primit cadou o programare la salon pentru o sesiune de styling personalizată.

Dyson este o companie globală de cercetare și tehnologie cu operațiuni de inginerie, cercetare, dezvoltare, producție și testare în Singapore, Marea Britanie, Malaezia, Mexic, China și Filipine. După ce a început totul într-o magazie din Marea Britanie, compania Dyson a crescut constant de la înființarea sa în 1993. Astăzi, compania are un sediu global în Singapore și două campusuri tehnologice în Marea Britanie, care se întind pe o suprafață de peste 800 de acri în Malmesbury și Hullavington. Din 1993, Dyson a investit peste un miliard de lire sterline în birourile și laboratoarele sale din Wiltshire, care găzduiesc cercetarea, proiectarea și dezvoltarea viitoarei tehnologii Dyson. Dyson este deținută de familie și are peste 14.000 de angajați la nivel global, inclusiv o echipă puternică de 6.0000 de ingineri. Compania vinde produse în 84 de piețe, în peste 300 de magazine Dyson Demo, dintre care 50 au fost deschise în întreaga lume în 2021, inclusiv un nou magazin Dyson Virtual Reality Demo. Dyson a fost pionier în tehnologia sistemelor de viziune în robotică cu aspiratorul robot Dyson 360 Eye (2016) și varianta îmbunătățită a Dyson Heurist (2020). Acești roboți – care sunt, în primul rând, aspiratoare extrem de eficiente – folosesc cartografiere bazată pe viziune, algoritmi proiectați de Dyson și o cameră de 360 de grade pentru a vedea, filma și interpreta – înțelegând și învățând schema locuințelor și cum să evite obstacolele, inclusiv oamenii și animale de companie. Noul centru de robotică Hullavington (H85) va găzdui 250 de ingineri în robotică, care lucrează îndeaproape cu colegii de la sediul global al Dyson din Singapore, cu cercetătorii de la Dyson Robotics Lab de la Imperial College și cu un nou laborator din Londra.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Studiu: 7 din 10 femei cred că nu se ridică la așteptările impuse de societate