Lectură de un minut

27 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Studenți în fabricile de bere: Ursus a lansat o nouă ediție a programului de internship

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Ursus Breweries deschide procesul de recrutare pentru cea de-a doua ediție a programului său de traineeship, cu o durată de doi ani, Go Graduates. Astfel, Ursus Breweries le va oferi celor selectați posibilitatea de a lucra prin rotație în diverse departamente cheie ale businessului și chiar posibilitatea de a beneficia de expunere internațională.
 

Sursa foto: Pixabay.com

În cadrul acestei ediții, există roluri deschise în zona comercială, precum Marketing, Trade Marketing și Vânzări, iar candidații pot aplica până la sfârșitul lunii august. Pe parcursul celor doi ani ai programului, stagiarii vor fi integrați în cel puțin trei echipe diferite și vor fi implicați în activități reale de business, având oportunitatea de a gestiona diferite proiecte de la început până la sfârșit.

De asemenea, tinerii vor beneficia de expunere internațională, fie făcând parte din grupuri internaționale de lucru, fie participând la activități stabilite, pe o perioadă determinată, în una dintre celelalte țări în care operează Asahi Europe & International. Călătoria lor de învățare va fi coordonată de mentori cu experiență și include un proces amplu de integrare, vizite în fabricile de bere, pe teren, precum și sesiuni de training.

Cei interesați pot găsi mai multe detalii despre programul Go Graduates și pot aplica pentru pozițiile deschise vizitând Cariere - Ursus Breweries (ursus-breweries.ro).

Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Studenți în fabricile de bere: Ursus a lansat o nouă ediție a programului de internship