Lectură de 2 minute

06 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Sticlele cu etichete de sărbători de la Lăptăria cu Caimac ajung pentru cel de-al treilea an pe rafturi

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul de lactate Lăptăria cu Caimac, anunță prezența la raft a sticlelor de lapte cu eticheta în ediție limitată, începând de marți, 7 decembrie. Este cel de-al treilea an consecutiv în care sticlele au design festiv în urma concursului, iar anul acesta eticheta va avea ilustrația Claudiei Bălășoiu, câștigătoarea premiului de 1.500 de euro. De asemenea, în perioada următoare, prin intermediul Pink Post, oamenii vor primi cărți poștale cu imaginea uneia dintre cele patru ilustrații finaliste și mesajele celor dragi.

Tema concursului de anul acesta a fost „Urări cu caimac”. Cele patru lucrări finaliste au fost transformate în cărți poștale care vor fi expediate în perioada următoare oriunde în țară, prin intermediul Pink Post, gratuit. Mai mult, ediția de anul acesta a avut o secțiune dedicată copiilor până în 14 ani, care s-a soldat cu un premiu de 500 euro, câștigătorul premiului junior fiind Adrian Brănescu.

Concursul „Urări cu caimac” a avut loc în perioada 5 octombrie - 2 noiembrie 2021, iar în cadrul lui au avut ocazia să participe pasionații de design, indiferent de vârstă sau experiență. Din peste 400 de lucrări primite, juriul a ales 4 finaliste, iar fanii Lăptăriei au votat creațiile preferate pe site-ul Pink Post, din care a rezultat un singur câștigător. Cel de-al doilea premiu a fost ales prin tragere la sorți, pentru participanții care au cel mult 13 ani.

Agroserv Măriuța a fost înființată în anul 1994 și până în 2018 a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, triticale, porumb, lucernă și altele, pe o suprafață de 3.000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu peste 2.700 animale). Începând cu anul 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă de lactate și a lansat brandul Lăptăria cu Caimac, un brand care a înregistrat o creștere rapidă în preferințele consumatorilor datorită produselor de înaltă calitate.

Lăptăria cu Caimac are propria fermă. Fabrica de procesare, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de aproximativ 75 tone de lapte pe zi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sticlele cu etichete de sărbători de la Lăptăria cu Caimac ajung pentru cel de-al treilea an pe rafturi