Lectură de 3 minute

03 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Ștefan Mandachi a dat HoReCa pe educație: o nouă investiție a antreprenorului român 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Omul de afaceri Ștefan Mandachi investește peste 1,8 milioane de euro ȋn platforma educațională mentorMag, ce urmează a fi lansată. 350.000 de euro au fost investiți deja ȋn producția și tipărirea primelor trei instrumente pentru dezvoltare personală: ,,Caietul de strategie”, ,,Caietul visurilor” și Cartea cu citate. Suma de 1,3 milioane de euro va fi investită ȋn materiale educaționale pentru tineri și antreprenori, iar 200.000 de euro ȋn marketing digital.  

Sursa foto: Ștefan Mandachi/ MentorMag

În ultimii 5 ani, am numărat peste 12.500 obiective scrise în caietele mele de strategie. Dintre ele, 7% le-am trecut în categoria ,,esențiale”. Pornind de la experiența personală, am configurat o metodă bazată pe focus și esențialism.

antreprenorul Ștefan Mandachi

Caietul de strategie are 230 pagini și este structurat pe două secțiuni. Prima parte conține un plan teoretic pentru întocmirea strategiilor și setarea obiectivelor, recomandări cheie de carte și film, meditații și un set de întrebări fundamentale pentru antreprenori. A doua secțiune are rol de agendă de lucru și include retrospectiva și sinteza evenimentelor importante ale lunii în curs. Toate paginile conțin indicații care servesc la menținerea focusului pe un singur obiectiv și întrebări cu rol de reminder pentru sport, introspecție și lectură.

Caietul visurilor este un manual premium, laminat în catifea, de 226 pagini, cu textură aurită. Acest instrument de dezvoltare personală se împarte în trei secțiuni: descrierea detaliată a visurilor, exerciții practice pentru descoperirea vocației și întrebări pentru conștientizarea traumelor.

Ștefan Mandachi a renunțat la HoReCa ȋn favoarea educației

După ce a vândut toate operațiunile din HoReCa, inclusiv compania care deține franciza Spartan, Mandachi va investi exclusiv în domeniului aplicațiilor educaționale online, o piață ȋn care vede un potențial uriaș de creștere.

MentorMag este o platformă de e-learning care are deja o comunitate de 11.000 oameni pe Facebook, 3.000 urmăritori pe Instagram și 7.000 pe TikTok.

Elevii și studenții fără posibilități vor primi materialele educaționale gratuit, cu condiția să-și demonstreze implicarea în procesul de autoeducație. Cred că doar atunci când ești autodidact progresezi consistent și faci performanță. De aceea am lansat pe piață aceste caiete de lucru formidabile. Până la finalul anului, ne-am propus un obiectiv îndrăzneț: 50.000 - 70.000 de unități vândute. Am încredere că vor deveni bestselleruri. Voi aloca un buget de peste 200.000 de euro ȋn marketing digital, pentru promovarea lor.

Citeste si:
FOTO I COS lansează o nouă colecție în colaborare cu artistul britanic Stephen Doherty
 FOTO I COS lansează o nouă colecție în colaborare cu artistul britanic Stephen Doherty

Ștefan Mandachi, antreprenor român

Ȋn paralel cu pregătirile produselor educaționale, Ștefan Mandachi a mai lansat, de curând, un proiect - ”Cu lectura dai lovitura”. Antreprenorul a construit un hub cultural, cu o bibliotecă, sală de lectură, sală de pictură și o zonă cu instrumente muzicale, ȋntr-un container de 13m x 2,5m. Costul total a fost de 12.500 de euro. Proiectul pilot este amplasat ȋn satul Cumpărătura, județul Suceava. Ștefan Mandachi vrea să colaboreze cu alți antreprenori, dispuși să finanțeze, să dedice timp și energie, pentru a multiplica

Ștefan Mandachi este unul dintre cei mai urmăriți antreprenori români în mediul online, canalele sale despre educație antreprenorială având o comunitate de 483.000 urmăritori pe Facebook, 138.000 subscribers pe Youtube, 122.000 de urmăritori pe TikTok și 111.000 de urmăritori pe Instagram.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ștefan Mandachi a dat HoReCa pe educație: o nouă investiție a antreprenorului român