Lectură de 2 minute

09 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Startup-ul Artful Living a lansat prima aplicație de servicii premium pentru casă, în urma unei investiții de 250.000 de euro 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Startup-ul Artful Living, deținut de antreprenoarea Corina Olaru, a lansat, în cadrul ediției din acest an a evenimentului How To Web, prima aplicație de servicii domestice la cerere la standarde de 5 stele și aduce, astfel, serviciile premium specifice industriei ospitalității în spațiul rezidențial. 
 

Sursa foto: unsplash.com

Aplicația a fost dezvoltată în urma unei investiții de 250.000 de euro, de către o echipă de profesioniști în ospitalitate – absolvenți ai universităților de top în industria ospitalității Ecole hôtelière de Lausanne și Institutul Glion – , tehnologie și business.

Artful Living listează, în prezent, 40 de furnizori pentru întreținerea locuinței și de îngrijire personală. Până la finalul anului, compania estimează că aplicația va depăși 60 de furnizori din diverse domenii și va avea peste 10.000 de utilizatori activi.

Artful Living este prima aplicație care înrolează ansamblurile rezidențiale cu serviciile specifice cărora li se adaugă serviciile core ale platformei. Pe lângă comunicarea directă cu administratorul locației sau dezvoltatorul imobiliar, aplicația oferă acces la un număr mare și complementar de servicii la domiciliu, pentru a crește satisfacția comunității.

Artful Living se diferențiază în piață prin sprijinirea furnizorilor acceptați în platformă pentru a eleva standardul serviciilor oferite de aceștia.

Aplicația a fost testată în variantă beta în cadrul proiectului Room12, un concept unic în România de apartamente rezidențiale servisate la standardele hotelurilor de 5 stele. Obiectivul propus de Corina Olaru a fost integrarea tehnologiei într-o manieră discretă, pentru a facilita, la nevoie, comunicarea între rezidenți și personalul clădirii.

Compania targetează pentru implementarea aplicației locații precum ansambluri rezidențiale și aparthotel, care doresc să ofere rezindenților un instrument prin care aceștia să fie deserviți de un ecosistem complet. În prezent, Artful Living adresează piața din România, urmând ca, în 2024, să pună bazele extinderii în Europa.

Aplicația Artful Living este un agregator de servicii la cerere care își propune să ofere utilizatorilor calitatea serviciilor de ospitalitate de 5 stele în spațiul rezidențial. Aplicația a fost lansată oficial în cadrul How to Web Conference 2023 și este disponibilă pentru descărcare pe IOS și Android. Corina Olaru este antreprenor și designer, cu background de fotograf în industria modei şi în publicitate.

Citeste si:
Simtel achiziționează Oasis Green Energy, o companie care dezvoltă un parc fotovoltaic în Bihor
Simtel achiziționează Oasis Green Energy, o companie care dezvoltă un parc fotovoltaic în Bihor

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Startup-ul Artful Living a lansat prima aplicație de servicii premium pentru casă, în urma unei investiții de 250.000 de euro