Lectură de 2 minute

15 Feb 2017 - Știri și Noutăți

Start-up-urile romanesti sunt sustinute de Carrefour la Innovation Labs 2017

Abonează-te pe  

Carrefour Romania sustine in cadrul Innovation Labs, pentru al doilea an consecutiv, cel mai mare progam de pre-accelerare al start-up-urilor tehnice, destinat tinerilor pasionati de tehnologie si incepatori in bussiness-ul romanesc.

 

 

 

Inscrierile sunt deschise celor care isi doresc sa traiasca experienta unui start-up pe care sa il dezvolte alaturi de mentori de top, antreprenori si specialisti in ICT si business. Participantii pornesc de la o idee pe care o rafineaza in cadrul programului de mentorat si care evolueaza treptat intr-un prototip viabil si persuasiv, cu aplicatii in piata.

Carrefour este sustinatorul directiei de retail, cu scopul de a propune tehnologii moderne care sa imbunatateasca industria de vanzari si experienta de shopping a clientilor.

Innovation Labs 2017 urmareste 6 directii de dezvoltare pentru Smart Territories:

Programul Innovation Labs 2017 se va desfasura intre 4 martie si 24 mai si este structurat in trei etape: Hackathon, Boost Day si Demo Day.

carrefour innovation labsHackathon-ul de 24 de ore ofera tinerelor echipe oportunitatea de a-si contura mai clar ideile, de a le sustine in fata juriul si a publicului si de a-si consolida echipa. Cele mai bune echipe vor continua sa isi dezvolte produsele in cadrul programului de mentorat din martie – mai, prin intalniri saptamanale cu specialisti de top din industria ICT si din business. Echipele isi prezinta prototipurile finale pe 24 mai la Demo Day, in fata potentialilor investitori, parteneri si mass media. Inscrierea la Hackathon se poate face accesand aici.

Participatii la programul Innovation Labs vor avea acces la tehnologii oferite de catre partenerii programului.

Razvan Rughinis, co-fondator Innovation Labs a declarat: „Innovation Labs ofera tinerilor o experienta de antreprenoriat si explorare personala. Participantii se intalnesc cu mentori de exceptie, antreprenori si profesionisti de varf din IT, cu care au sansa de a lucra indeaproape, invatand din experienta lor si din observatiile directe pe marginea produsului pe care il dezvolta. Este o oportunitate de a lucra real in echipa si de a-si extinde retelele profesionale in ecosistemul antreprenorial romanesc. Astazi antreprenoriatul nu mai este o alternativa de cariera, ci un limbaj global vorbit atat in startupuri cat si in proiecte intraprenoriale, un stil profesional orientat spre designul de produs, intelegerea pietei si a utilizatorilor. Innovation Labs a ajuns acum la a 5-a editie, atragand in fiecare an tineri pasionati si dornici de a-si face auzita vocea prin intermediul noilor tehnologii. Hackathonul 2017 isi deschide acum portile spre o noua experienta transformatoare. Va asteptam!

Sursa foto: carrefour.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Start-up-urile romanesti sunt sustinute de Carrefour la Innovation Labs 2017