Lectură de un minut

06 Jan 2020 - Știri și Noutăți

Starbucks a incheiat anul trecut cu 28 de cafenele in Capitala

Abonează-te pe  

Starbucks incheie anul 2019 cu deschiderea a doua cafenele in Bucuresti – in centrul comercial Mega Mall si Gara de Nord. Lantul de cafenele ajunge astfel la o retea de 28 de cafenele in Capitala, scrie wall-street.

Cele doua noi unitati Starbucks sunt:

  • in Mega Mall are o suprafata de 65mp
  • in Gara de Nord are o suprafata de 175mp

Anul 2019 se incheie pentru noi cu doua deschideri importante care ne consolideaza prezenta in Bucuresti. Incepand cu aceasta luna, suntem prezenti in toate mall-urile importante din Capitala si in cea mai mare statie feroviara a Romaniei, Gara de Nord. Am adus astfel intreaga experienta Starbucks – calitatea si aroma cafelei macinate pe loc, baristas pasionati, atmosfera inegalabila si comunitatea iubitorilor brandului – mai aproape de cat mai multi bucuresteni si calatori”, a declarat Karol Zuradzki, Director Regional pentru Romania, Bulgaria si Serbia.

Clientii sunt invitati sa profite de sezonul paharelor de sarbatoare si sa descopere bauturile delicioase de sezon, incluzand Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte si Toasted Marshmallow Hot Chocolate.

Cei care nu au timp sa se bucure de experienta din cafenelele Starbucks, isi pot savura cafeaua preferata „take away”. Conceptul „Adu-ti propriul termos” presupune ca orice client Starbucks sa vina oricand cu tumblerul preferat in cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achizitionata. Acum pot alege si paharul reutilizabil in varianta de sarbatori. Astfel clientii contribuie la protejarea mediului prin limitarea consumului de hartie si consuma cafeaua Starbucks din cana sau termosul preferat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Starbucks a incheiat anul trecut cu 28 de cafenele in Capitala