Lectură de un minut

02 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Star Taxi lansează serviciul Business Corporate: ce companii l-au accesat

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Star Taxi, una dintre cele mai cunoscute aplicații de e-hailing (serviciu furnizat pentru a rezerva servicii de transport public prin intermediul aplicațiilor electronice) din România dezvoltată de o companie 100% românească, a lansat serviciul Business Corporate. Serviciul este dedicat companiilor cu scopul de a putea asigura transportul decontat angajaților. 


 

Sursa foto: Star Taxi

În prezent, peste 10.000 de angajați beneficiază de Star Taxi prin serviciul Corporate. Peste 50 de companii medii și mari din România au ales deja serviciul Star Taxi Corporate, printre acestea numărându-se jucători din Horeca, IT, telecom, vânzări, retail sau banking.

Angajatorii au la dispoziție o modalitate simplă de a gestiona beneficiul acordat angajaților, și anume transportul în condiții de siguranță decontat. În ultimele 30 de zile, prin serviciul Corporate, Star Taxi a primit peste 50.000 de comenzi de la angajați.

Orașele din care provin cei mai mulți clienți corporate sunt București, Cluj și Brașov, iar până la finalul anului, Star Taxi se așteaptă să depășească pragul de 100 de companii partenere.

Clienții corporate au la dispoziție opțiunea de facturare cumulată, realizată o singură dată pe lună, cu raportare detaliată despre toate cursele efectuate în decursul unei luni și costurile implicate. În plus, companiile pot accesa cu ușurință istoricul fiecărei călătorii, având la dispoziție un raport complet despre transportul fiecărui angajat.

Platforma Star Taxi este dezvoltată de o companie 100% românească, fiind una dintre cele mai mari a de aplicatii e-hailing din România. Disponibilă în peste 20 de orașe din țară, aceasta înrolează în prezent peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și peste 2 milioane de utilizatori, cu o experiență de peste 100 milioane de călătorii în decursul a peste 10 ani de activitate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Star Taxi lansează serviciul Business Corporate: ce companii l-au accesat