Lectură de 2 minute

23 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Spy Shop, rezultate de Black Friday 2020: creștere cu peste 60% a vânzărilor

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Spy Shop, companie care comercializează echipamente de securitate și supraveghere video, anunță că a avut o creștere cu peste 60% a veniturilor generate în campania de Black Friday 2020.

În campania de oferte de anul acesta de Black Friday 2020, magazinul online Spy Shop a avut reduceri și de 80% la sisteme de securitate și supraveghere video, pentru până la 1000 de produse din toate categoriile, iar retailerul se aștepta la o creștere de peste 50% a volumului tranzacționat pentru această perioadă.

Ofertele pentru distribuție și instalatori, cât și cele pentru end-useri au generat o cerință foarte mare pentru produsele de securitate. Camerele și sistemele de supraveghere video, accesoriile CCTV și automatizările pentru porți au fost vedetele acestui eveniment al reducerilor, în cele trei zile cumpărându-se peste 4500 camere de supraveghere video și peste 200 kit-uri de automatizare, branduri ca Dahua, Acvil și Motorline fiind printre cele mai căutate.

Așa cum era de așteptat și traficul a crescut în weekendul de Black Friday cu peste 35%, mai mult de jumătate fiind clienți noi. Din totalul comenzilor, un procent de aproximativ 30% au fost plătite online, dublu față de anul trecut.

Retail jobs

“Ne-am atins și anul acesta obiectivul de creștere YOY stabilit pentru Black Friday și odată cu asta ne vom îndeplini și așteptările legate de creșterea prognozată pentru anul 2020, cu un procent de 50% față de 2019. Totodată investițiile pe care le-am făcut în a doua jumătate a anului, cât și cele pe care suntem aproape să le finalizăm în curând ne vor ajuta ca în 2021 să fim și mai ambițioși în setarea obiectivelor și chiar depășirea acestora.” declară Alex Jivan, Marketing Manager Spy Shop.

“În gama noastră de produse veți găsi de la sistemele de securitate și supraveghere video clasice, până la echipamente de ultimă generație Smart Wi-Fi, sisteme de videointerfonie, automatizări porți, gadget-uri și echipamente optice, Spy Shop fiind importator pentru o mulțime de branduri de top atât la nivel european cât și mondial” a completat Alex Jivan.

În 2020 Spy Shop se așteaptă la o creștere a cifrei de afaceri cu peste 50% față de anul trecut când a încheiat cu o cifră de 30 milioane lei. Tot în acest an compania deschis cel mai mare showroom din țară dedicat echipamentelor de securitate și a crescut capacitatea depozitului cu 50%.

Citeste si:
Producătorul de mobilă Lemet a făcut investiții de peste șapte milioane de euro în prima parte din 2022
Producătorul de mobilă Lemet a făcut investiții de peste șapte milioane de euro în prima parte din 2022
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Spy Shop, rezultate de Black Friday 2020: creștere cu peste 60% a vânzărilor