Lectură de un minut

23 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Sportisimo deschide un nou magazin în București, în Veranda Mall

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Sportisimo, retailerul ceh de articole sportive, deschide pe 26 mai un magazin în centrul comercial Veranda Mall din București, de aproape 800 de metri pătrați.

„Ne bucurăm astfel să deschidem magazinul cu numărul 8 din Capitală, într-un centru modern precum Veranda Mall, care deservește o zonă cu un trafic intens al orașului. Prin inaugurarea celui de-al 45-lea magazin din rețeaua Sportisimo din țară, dorim să întărim prezența noastră în București”, a declarat Petru Andronic, country manager Sportisimo.

Deschiderea magazinului din Veranda Mall face parte din strategia de diversificare a mixului de chiriași a centrului comercial, focusându-se pe segmentele health & beauty, sport, fashion și entertainment.

Sportisimo, prezent de șase ani în România, deține 45 de magazine pe piața locală și un shop online. Retailerul are colaborări directe cu brandurile internaționale. Sportisimo a început ca o mică afacere de familie, în 1999, iar în prezent deține o gamă variată de echipamente sportive pe piața comercială din Cehia și Slovacia. Pe lângă e-shop, momentan compania are în jur de 190 de magazine în Europa, din care 104 sunt în Cehia, 46 în Slovacia, două în Ungaria și două în Bulgaria.

Sursa foto: Facebook Sportisimo

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sportisimo deschide un nou magazin în București, în Veranda Mall