Lectură de 2 minute

08 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Sport Time Balkans, noul distribuitor Nike, deschide primul magazin în România

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Sport Time Balkans, noul distribuitor Nike, deschide primul magazin monobrand în România, în centrul comercial Mega Mall din București. Acesta este primul din cele trei magazine pe care retailerul vrea să le deschidă pe plan local în această toamnă.

Cu o suprafață de 286 metri pătrați și un design ultra modern, magazinul Nike din Mega Mall s-a redeschis cu un nou concept de retail și ultimele colecții de alergare, fitness, colecții destinate copiilor și articole de lifestyle și streetwear pentru pasionații brand-ului.

Fii alături de noi la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din industria de retail și eCommerce. Te poți înscrie gratuit AICI.

Magazinul Nike Mega Mall s-a redeschis în aceeași locație de la etajul 1 și își așteaptă clienții de Luni până Duminică în intervalul orar 10:00-22:00. Nike Mega Mall este primul magazin din cele șase anunțate de către Sport Time Balkans pentru această toamnă – trei magazine Nike în România și trei magazine în Bulgaria.

“Marcăm astăzi un moment important - inaugurarea primului magazin Nike deschis de Sport Time în Romania, în calitate de nou distribuitor al brandului, atât pentru România cât și pentru Bulgaria. Vor urma în cel mai scurt timp încă două magazine Nike în București, respectiv Brașov și trei magazine Nike în Bulgaria în Sofia și Plovdiv. Vom oferi clienților noștri o experiență de shopping completă, cele mai inovatoare concepe de retail lansate de Nike la nivel global și cele mai noi colecții de articole sportive. Ne bucurăm că reușim să implementăm planurile de dezvolatare ale companiei și ale brandului, într-un an cu foarte multe provocări.” spune Gabriel Maranca, General Manager Sport Time pentru România și Bulgaria.

Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor și detine acorduri comerciale pentru încă două țări. Începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a brandului Nike pentru Romania și Bulgaria.

În prezent, compania operează numeroase magazine Nike și va continua să deschidă în viitorul apropiat noi locații și să lanseze noi concepte inovatoare de retail în întreaga regiune. Sport Time Balkans este permanent dedicat promovării sportului și unui stil de viață sănătos, oferind în același timp produse și servicii premium către milioane de clienți din toată regiunea Balcanilor.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sport Time Balkans, noul distribuitor Nike, deschide primul magazin în România