Lectură de 2 minute

31 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Sphera Franchise Group a inaugurat primul restaurant KFC din Giurgiu 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group, companie în industria de food service din România, își extinde rețeaua de restaurante prin deschiderea primei sale unități KFC în Giurgiu, continuând astfel strategia de dezvoltare a businessului pentru anul în curs. 
 

Sursa foto: KFC/ Sphera Franchise

Noua locație, de tip Drive Thru, este amplasată în incinta centrului comercial Giurgiu Shopping Park, situat pe strada Miron Nicolescu, numărul 10. Cu o suprafață totală de aproximativ 380 mp, aceasta are o capacitate de 74 de locuri în interiorul restaurantului și 24 pe terasă. Clienții pot servi produsele KFC în incinta restaurantului în intervalul orar 09:00 – 22:00 sau la pachet și prin serviciile de Drive-Thru în intervalul 09:00 – 23:45.

Inaugurarea KFC DT Giurgiu Shopping Park reprezintă un angajament important pentru noi, de a continua să investim în economia locală și de a genera noi oportunități de angajare în regiune.

Marian Gogu, Director General, KFC România

Restaurantul KFC DT Giurgiu Shopping Park încorporează cele mai noi tehnologii, fiind prevăzut cu ecrane digitale pentru prezentarea interactivă a produselor și a ofertelor, atât pe traseul de drive, cât și în interiorul unității. De asemenea, printre facilități se numără și kioskurile digitale, prin intermediul cărora clienții își pot comanda produsele ușor și eficient.

Inaugurarea restaurantului KFC DT Giurgiu reprezintă o importantă oportunitate de angajare pentru comunitatea locală, fiind create peste 50 de locuri noi de muncă în cadrul echipei.

Conform politicii KFC de remunerare, un Crew Member (Lucrător Bucătărie sau Casier) poate avea un venit net de până la 3.000 lei, începând cu a treia lună de colaborare. Această sumă include salariul de bază, tichetele de masă, bonusuri sau prime acordate în funcție de criteriile interne. Totodată, pachetul de beneficii ale angajaților include și o normă de lucru flexibilă, sesiuni de training și oportunități de avansare rapidă.

KFC a intrat pe piața din România în 1997, odată cu inaugurarea primului său restaurant din București. De atunci și până în prezent, brandul și-a consolidat prezența pe piața românească, iar în acest moment rețeaua numără aproape 100 de unități în 40 de orașe, atât de tip Drive-Thru, cât și stradale și food court, fiind cel mai mare lanț din România ca număr de locații.

Citeste si:
Premieră pe plan local: KFC dă startul unui parteneriat cu Rompetrol și deschide restaurante în benzinării
Premieră pe plan local: KFC dă startul unui parteneriat cu Rompetrol și deschide restaurante în benzinării

Sphera Franchise Group este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de food service din România, deținând companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell în România și KFC în Chişinău, Republica Moldova, și în anumite zone din Italia. Grupul deține peste 175 de restaurante pe cele trei piețe și are aproape 5.000 de angajați. Sphera Franchise Group este listată pe Bursa de Valori București din 2017, sub simbolul SFG, fiind singura companie din HoReCa inclusă în indicele principal BET, precum și în FTSE Global Microcap.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sphera Franchise Group a inaugurat primul restaurant KFC din Giurgiu