Lectură de 2 minute

31 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Spectral Mobila, afaceri de cinci milioane de euro în 2021. Producătorul de mobilă deschide 6 magazine în 2022 și un depozit

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Producătorul de mobilă Spectral Mobila, care deține o fabrică în județul Vaslui, a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri netă de cinci milioane de euro, în creștere cu 21% față de cea din 2020. În 2022, retailerul va deschide șase noi magazine, dintre care patru până de Paște și un depozit de 600 de metri pătrați.

 

 

“În 2021 am deschis 6 magazine Spectral Mobilă și am continuat investițiile în creșterea capacității de producție prin achiziția de noi utilaje pentru fabricarea mobilei, lucruri care ne-au permis să avem o creștere de peste 20% a cifrei de afaceri față de anul precedent.

Deși anul 2020 a fost unul marcat de pandemie și de perioade de lockdown în care nu am putut activa la capacitate normală, am reușit să avem de asemenea o creștere a cifrei de afaceri, deci creșterea din 2021 nu se datorează unui an 2020 mai slab, ci se alătură ultimilor 10 ani în care am avut creșteri ale cifrei de afaceri față de anul precedent.

Pentru anul 2022 ne-am propus să deschidem alte 6 magazine noi Spectral Mobilă, iar până la Paște sunt deja programate 4 inaugurări în Brașov, Oltenița, Sebeș și Focșani. Ca să putem susține creșterea vânzărilor am început deja construcția de la zero a unui nou depozit de produse finite de 600 de metri pătrați, suprafață cu care vom depăși 3.000 de metri pătrați de spații de depozitare” , a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 11 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Iași, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , vivre.ro , cel.ro sau esteto.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Spectral Mobila, afaceri de cinci milioane de euro în 2021. Producătorul de mobilă deschide 6 magazine în 2022 și un depozit