Lectură de un minut

31 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Spectral Mobilă a deschis al 13-lea magazin, după o investiție de 100.000 de euro, în Mangalia

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Producătorul de mobilă Spectralcom SRL anunță prima inaugurare de anul acesta, o deschidere în Mangalia. Cel de-al 13-lea magazin Spectral Mobilă va fi administrat în sistem de franciză.

Magazinul deschis pe Șoseaua Constanței nr. 43 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectralcom SRL. Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 300 metri pătrați și a necesitat o investiție totală de 100.000 de euro.

“Suntem bucuroși că am reușit să adăugăm și Dobrogea pe harta magazinelor Spectral Mobilă cu o primă deschidere în Mangalia. Sperăm ca acest nou magazin să fie primul dintr-o serie de cel puțin 4 locații pe care le vom deschide in 2021, dar în continuare amenajările și inaugurările sunt pline de provocări din cauza pandemiei pe care o traversăm și pe care sperăm să o învingem cât mai curând. În paralel cu deschiderile de noi magazine continuăm investițiile și în creșterea capacității de producție prin achiziționarea de noi utilaje pentru fabricarea mobilei.” a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 6 magazine Spectral Mobilă în franciză în Calafat, Mangalia, Pitești, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

De asemenea, există și un magazin online, iar produsele sunt disponibile în mai multe platforme de tip marketplace.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Spectral Mobilă a deschis al 13-lea magazin, după o investiție de 100.000 de euro, în Mangalia