Lectură de un minut

03 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Spectral Mobilă a deschis al cincilea magazin din acest an: ce alte deschideri sunt planificate

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 2 mai, în Brăila, al 28-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

Sursa foto: Spectral Mobila

Magazinul deschis pe strada Râmnicu Sărat nr. 12-18 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

Pentru prima parte a anului avem programate noi deschideri de magazine Spectral Mobilă și în alte orașe mari ca Timișoara sau Sibiu astfel încât din ce în ce mai mulți români își vor putea achiziționa produse fabricate de noi sub brandul propriu.

Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 500 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro.

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 21 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , altex.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Spectral Mobilă a deschis al cincilea magazin din acest an: ce alte deschideri sunt planificate