Lectură de 2 minute

18 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Spectral Mobilă a ajuns la o cifră de afaceri netă de 6,7 milioane euro, în 2023

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Producătorul de mobilă Spectral Mobila SA, care deține o fabrică în județul Vaslui, a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri netă de 6,7 milioane de euro, în creștere cu 16% față de cea din 2022. 

Sursa foto: Spectral Mobila

“În 2023 am deschis 11 noi magazine Spectral Mobilă în Timișoara, Sibiu, Turda, Brăila, Moreni, Sighetu Marmației, Întorsura Buzăului, Sfântu Gheorghe, Botoșani, Galați, Târgu Frumos și am ajuns la o rețea de 34 de magazine Spectral Mobilă proprii sau în franciză. În 2024 continuăm extinderea rețelei de magazine și avem deja programate deschideri în Roman, Cluj-Napoca, Oradea, Beclean și suntem în discuții cu mai mulți parteneri din alte orașe ale țării”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

Spectral Mobila SA deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapițate cum ar fi canapele, fotolii sau colțare. Astfel clienții magazinelor Spectral Mobilă își pot mobila întreaga locuință cu produse fabricate exclusiv în România.

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 27 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Întorsura Buzăului, Mangalia, Moreni, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Timișoara și Turda și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , altex.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Spectral Mobilă a ajuns la o cifră de afaceri netă de 6,7 milioane euro, în 2023