Lectură de 2 minute

18 Jul 2022 - Știri și Noutăți

Spectral Mobilă a ajuns la 23 de magazine în România

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Spectral Mobila a inaugurat în Suceava, al 23-lea magazin din România, noua locație urmând să fie administrată în sistem de franciză, în cadrul programului de extindere la nivel national.

Magazinul deschis pe Calea Unirii nr. 27D, în centrul comercial eGros va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

“Suntem bucuroși că am reușit să deschidem un nou magazin Spectral Mobilă într-un alt oraș important din zona Moldovei, fiind deja prezenți în Iași, Galați, Bacău sau Focșani. Continuăm investițiile în extinderea rețelei de magazine Spectral Mobilă în toată țara chiar dacă nu este cel mai favorabil moment din cauza creșterilor uriașe de prețuri la toate produsele sau serviciile necesare pentru deschiderea unui nou showroom. Brand-ul nostru este din ce în ce mai cunoscut în rândul românilor și ne dorim să venim cât mai aproape de fiecare dintre ei prin locații fizice, nu doar prin magazinul online” a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 350 mp și a necesitat o investiție totală de 150.000 de euro.

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 16 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia, Suceava și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie (www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Spectral Mobilă a ajuns la 23 de magazine în România