Lectură de 3 minute

13 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Specialitățile de pui CocoPastrami, selectate la categoria produselor inovatoare la SIAL Paris

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

CocoPastrami, specialitățile din pui, gata preparate, ce fac parte din gama Cocorico Original, au fost selectate în secțiunea produse inovatoare în cadrul competiției Sial Innovation Awards 2022 desfășurată la cel mai mare târg internațional din industria alimentară, SIAL Paris, cu peste 7.000 de expozanți și 400.000 de produse expuse.

Sursa foto: Aaylex One

Gama CocoPastrami a fost recunoscută ca fiind una dintre cele mai remarcabile inovații din industria alimentară. Sub titlul “Decodificarea meniului de mâine”, juriul - format din experți din domeniul alimentar, jurnaliști și reprezentanți SIAL - a avut de ales dintr-un total de 1.800 de produse înscrise în competiție, dintre care a selectat 462 de inovații.

Selecția gamei CocoPastrami ca produs inovator o plasează printre brandurile de top ale lumii, se arată într-un comunicat al Aaylex One.

„SIAL Innovation este un eveniment extrem de așteptat, deoarece oferă o vitrină unică prin care putem descoperi atât actualele trenduri alimentare la nivel global, cât și un preview privind inovațiile pe care, cu siguranță, le vom vedea pe rafturile supermarketurilor și în farfuriile consumatorilor. Premiile din acest an sunt cu atât mai importante cu cât ele prezintă inovații dezvoltate de stakeholderi din industria alimentară pentru a întâlni noile cerințe de pe piață,” a declarat Nicolas Trentesaux, CEO, SIAL Paris.

Pe perioada desfășurării târgului, între 15 și 19 octombrie 2022, produsele câștigătoare vor fi expuse într-o zonă dedicată a expoziției SIAL Paris, iar această galerie a inovațiilor alimentare va călători apoi pe tot globul, pentru a apărea în alte târguri importante din Canada, China, SUA, India, Jakarta și Orientul Mijlociu.

CocoPastrami sunt preparate de pui, din carne proaspătă, marinate doar cu condimente naturale și apoi afumate natural cu lemn de fag. Specialitățile CocoPastrami cuprind piept, pulpe, ciocănele și aripioare de pui și pot fi consumate în orice moment al zilei, ca aperitiv, în salate sau sandwich-uri. Produsele CocoPastrami fac parte din gama Cocorico Original, care mai include Cocorici, buni și fierți, buni și prăjiți, dar și CocoBaked – pui gata copt, delicios.

AAylex ONE SA deține fabrici specializate în prepararea hranei puilor, ferme de reproducție, incubație și creștere a puilor, un abator dotat cu tehnologie de ultimă generație, cu o capacitate anuală de peste 100.000 tone de carne, cele mai moderne unități de fabricație produse ’’ready to eat’’ din Europa, unități de ambalare și distribuție, laboratoare pentru fiecare ciclu de producție, precum și bucătărie industrială, unde se efectuează teste pentru produsele gata pentru consum.

Peste 7.000 de expozanți

SIAL Paris este cel mai mare târg al industriei alimentare din lume, cu peste 7.000 de expozanți și 400.000 de produse expuse. La fiecare doi ani, târgul oferă perspective unice asupra tendințelor și oportunităților din sector.

Citeste si:
Producătorul Cocorico a accesat un împrumut de 15 milioane de euro. Ce planuri de dezvoltare are compania
Producătorul Cocorico a accesat un împrumut de 15 milioane de euro. Ce planuri de dezvoltare are compania

Evenimentul face parte din Rețeaua SIAL, cea mai mare rețea de târguri de alimente și băuturi din lume, ce se desfășoară la nivel global în locații precum Canada, China, Jakarta, India și SUA. Rețeaua reunește 17.000 de expozanți și 700.000 de profesioniști din 200 de țări.

SIAL Innovation este considerat pionierul privind tendințele alimentare, oferind vizitatorilor opinii de specialitate și conținut actualizat privind inovarea și previziunea pieței la nivel mondial. Acest forum de discuții privind capacitatea de reinventare face mai facilă descoperirea noilor produse și tendințele de consum care apar în industria alimentară globală.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Specialitățile de pui CocoPastrami, selectate la categoria produselor inovatoare la SIAL Paris