Lectură de un minut

18 Sep 2017 - Știri și Noutăți

Spartan a deschis o unitate noua in Bacau: investia se ridica la 90.000 de euro

Abonează-te pe  

Lantul de restaurante de tip fast-food, Spartan, continua procesul de extindere si inaugureaza o noua unitate in Bacau.

Deschis vineri, 1 septembrie, restaurantul are o investitie de 90.000 euro si este cea de-a 13 unitate proprie si a 33-a din cadrul retelei nationale.

Situat in centrul comercial Arena Mall, in zona de maxima vizibilitate a food-court-ului, restaurantul are o suprafata de 100 de metri patrati si a asigurat locuri de munca pentru 17 angajati. Spartan Bacau are in meniu produse traditionale: Souvlaki si Gyros, pregatite dupa retete proprii, pyta proaspata, preparata pe loc, precum si sosurile care sunt marca inregistrata.

Cu ocazia inaugurarii celei de-a treisprezecea unitati proprii, Spartan a lansat promotii si oferte speciale care vor continua toata luna septembrie: la fiecare meniu Souvlaki Maxx, clientii beneficiaza de o bautura gratis.

Parte a strategiei de consolidare si de dezvoltare a afacerii, toate restaurantele din reteaua Spartan vor beneficia de o imbunatatire a designului: modernizarea sistemului de iluminare si folosirea unor materiale de o calitate superioara.

Restaurantul din Bacau se alatura celorlalte unitati din judetele: Suceava, Focsani, Piatra Neamt, Botosani, Targu Jiu, Turnu Severin, Brasov, Constanta, Iasi, Braila, Pitesti.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Spartan a deschis o unitate noua in Bacau: investia se ridica la 90.000 de euro