Lectură de un minut

21 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Soundbar-urile Samsung, record de vânzări pentru al nouălea an consecutiv 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Un raport nou lansat și publicat pe 28 februarie afirmă că Samsung ocupă locul întâi pe piața soundbar-urilor pentru al nouălea an consecutiv, având o cotă de piață de 20.2% și contabilizând 18.4% din volumul vânzărilor din industrie în 2022, conform firmei de cercetare de piață FutureSource Consulting. 

 

Sursa foto: Samsung

Soundbar-urile Samsung, inclusiv gama premium Q-series, sunt ajustate întocmai pentru a oferi o calitate puternică și captivantă a sunetului, compatibilitate îmbunătățită cu televizoarele și un design modern și elegant.

Funcții precum SpaceFit Sound au fost lăudate de clienți și recenzori pentru modul în care reușesc să calibreze sunetul astfel încât să se potrivească proprietăților acustice ale fiecărui spațiu, pentru experiențe de sunet personalizate.

Mai mult decât atât, soundbar-urile Samsung au impresionat inclusiv experții din industrie și recenzorii, cu publicații precum AVForums selectând modelul HW-Q990B ca fiind câștigătorul premiului „Cel mai bun din clasa sa" pentru 2022, iar Newsweek comentând că modelul HW-S800B, deși într-o formă atât de compactă „oferă un sunet impresionant, care umple camera".

Anul acesta, Samsung va duce gama de soundbar-uri la nivelul următor, cu sunete captivante ca de cinema și caracteristici audio premium, destinate pasionaților de home theater.

Potrivit Futuresource, piața globală de soundbar-uri a înregistrat o creștere constantă de aproximativ 5,7% în ultimii trei ani. Aceasta a înregistrat 23,16 milioane de unități vândute în 2022 și se așteaptă să ajungă la 26 de milioane de unități vândute până în 2025.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Soundbar-urile Samsung, record de vânzări pentru al nouălea an consecutiv