Lectură de 2 minute

09 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Sorin Brînzan este noul managing director al Julius Meinl România, iar Dinu Graur preia funcția de manager de finanțe

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Începând cu luna aprilie 2022, Sorin Brînzan s-a alăturat echipei Julius Meinl România în calitate de managing director, iar Dinu Graur a preluat funcția de finance manager. 

Sorin Brînzan intră în echipa Julius Meinl într-o perioadă de amplă dezvoltare, iar numirea lui în funcția de conducere a echipei de pe plan local completează ambițiile de creștere și extindere pe segmentele de HoReCa și Retail, transmite compania.

Cu o experiență solidă în zona de management, Sorin Brînzan a condus proiecte locale și regionale de transformare a business-ului. Experiența sa de peste 25 de ani în domeniul FMCG va contribui la atingerea obiectivelor companiei, iar principalele sale priorități pentru următorii cinci ani vor fi creșterea segmentului de retail.

„Mă bucur să mă alătur echipei Julius Meinl într-o poziție cheie pentru business. Este o provocare importantă pentru mine; avem planuri ambițioase pentru ambele segmente în care activăm, păstrându-ne focusul în a livra servicii și produse excelente clienților și consumatorilor. La începutul anului 2020, compania se extindea rapid pe zona de Retail în România, crescând de la an la an investițiile în resurse și acțiuni dedicate acestui segment de business.

În prezent, Julius Meinl acoperă o rețea de peste 500 de magazine partenere, atât offline, cât și online, iar planurile de dezvoltare a echipei de vânzări, pentru a întări prezența în acest sector, se aliniază obiectivului principal de creștere pentru următorii cinci ani“, a declarat Sorin Brînzan, managing director Julius Meinl România.

Echipa locală va fi completată de Dinu Graur, care va ocupa funcția de manager de finanțe. Cu o experiență vastă acumulată în mai multe poziții de management și cu o expertiză solidă în coordonarea unor arii financiare complexe în diverse domenii, acesta va prelua rolul de partener de business pentru echipele de finance, sales suport și marketing și va contribui la implementarea proiectelor globale pentru cele două canale, HoReCa și retail.

“Îmi doresc ca împreună cu echipa din România și din celelalte țări în care suntem prezenți, să construim o organizație mai puternică, mai inovatoare, mai inspirată, o organizație axată pe misiunea sa de a servi și de a crea o lume mai bună”, a transmis Dinu Graur, manager de finanțe al Julius Meinl România.

În următorii ani, Julius Meinl are noi planuri pe plan local, cum ar fi extinderea segmentului de cafenele partenere, dar și dezvoltarea zonei de retail. Fondată în 1862, Julius Meinl este una dintre cele mai vechi prăjitorii de cafea din lume.

Citeste si:
Investiții majore în industriile cu tradiţie din România. Cum arată schema de ajutor de stat, aprobată în ședința de Guvern
Investiții majore în industriile cu tradiţie din România. Cum arată schema de ajutor de stat, aprobată în ședința de Guvern

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sorin Brînzan este noul managing director al Julius Meinl România, iar Dinu Graur preia funcția de manager de finanțe